HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

7 στιλάτες ιδέες για να χωρέσουν περισσότερα βιβλία στο μικρό σας σπίτι


23 Αυγούστου 2019

7 στιλάτες ιδέες για να χωρέσουν περισσότερα βιβλία στο μικρό σας σπίτι

Αγαπάτε τα βιβλία και έχετε ήδη μία βιβλιοθήκη που έχει γεμίσει και δεν χωράει άλλα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που αγαπάνε τα βιβλία έχουν συνήθως αρκετά περισσότερα από αυτά που έχουν διαβάσει, καθώς αποτελούν – εκτός από καλή παρέα – και μία εξαιρετική διακοσμητική ιδέα.

Αν, ωστόσο, έχει τελειώσει ο χώρος της βιβλιοθήκης στο μικρό σας σπίτι και δεν ξέρετε που να βάλετε τα υπόλοιπα βιβλία σας, δείτε παρακάτω 7 ιδέες που είναι ιδιαίτερα πρακτικές και ταυτόχρονα πολύ στιλάτες.

Μια Φρέσκια Ιδέα για να Ανανεώσετε τη Βιβλιοθήκη

Στο πάτωμα, κάτω από το παράθυρο Ο χώρος κάτω από τα παράθυρα είναι μια πολύ καλή ιδέα για να τοποθετήσετε τα βιβλία σας. Βάλτε τα σε οριζόντια (ή και κάθετα αν είναι αρκετά χοντρά και μπορούν να σταθούν) σε στοίβες και βάλτε από πάνω διάφορα διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα φυτά.

jenny.gr

Στον τοίχο Μια εξαιρετική ιδέα είναι να βρείτε οποιονδήποτε κενό τοίχο, κατά προτίμηση μακρόστενο, και να δημιουργήσετε μία ή δύο «γραμμές» βιβλίων. Στο εμπόριο θα βρείτε βάσεις που εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Τα βιβλία σας δεν θα πιάσουν καθόλου χώρο και διακοσμήσουν τον χώρο σας με πολύ στυλ.

jenny.gr

 Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 9 tips για να κάνετε το σπίτι σας να θυμίζει ξενοδοχείο