HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

20 ευρώ αρκούν για να οργανώσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας


12 Σεπτεμβρίου 2019

20 ευρώ αρκούν για να οργανώσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερά τους αλλά θέλετε απεγνωσμένα κάποια διακοσμητική αλλαγή, ερχόμαστε να σας προτείνουμε όμορφες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας με πολύ λίγα χρήματα.

Άλλωστε το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανανέωσης και καλό είναι να γίνονται αλλαγές σε εμάς τους ίδιους, στο σπίτι μας και στη ζωή μας, για να νιώθουμε πιο ορεξάτοι και φρέσκοι να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν.
Ψάξαμε και βρήκαμε 11 φανταστικές ιδέες που θα αναβαθμίσουν και θα οργανώσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας μόνο με 20 ευρώ.

Ντύστε τα παράθυρα της κουζίνας σας Η κουζίνα μπορεί να μεταμορφωθεί και να αποκτήσει χρώμα προσθέτοντας τις κατάλληλες κουρτίνες. Ένα φωτεινό χρώμα, όπως το τιρκουάζ, θα σας δώσει έμπνευση και σιγά σιγά θα μπορέσετε να προσθέσετε και άλλα αντικείμενα και διακοσμητικά σε παρόμοιες αποχρώσεις. Μέσα σε λίγο καιρό η κουζίνα σας θα δείχνει τελείως διαφορετική.

jenny.gr

Φτιάξτε έναν ωραίο πίνακα σημειώσεων Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι γυαλί, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε πλαίσιο για να δείχνει πιο όμορφο. Προαιρετικά μπορείτε να βάψετε το σημείο του τοίχου που θα μπει το γυαλί με μια όμορφη απόχρωση που ταιριάζει στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους που γράφουν πάνω σε γυαλί και σβήνονται εύκολα για να γράφετε πάνω στο γυαλί διάφορα μηνύματα και σημειώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:  Οι 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες ενός σπιτιού