HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μεταμορφώστε το μικρό σας χολ γρήγορα και οικονομικά με αυτές τις ιδέες


8 Νοεμβρίου 2019

Μεταμορφώστε το μικρό σας χολ γρήγορα και οικονομικά με αυτές τις ιδέες

Όσο μικρό και αν είναι το χολ σας δεν πρέπει να αγχώνεστε ούτε να στεναχωριέστε. Με τη σωστή οργάνωση μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε έναν άκρως λειτουργικό χώρο ακόμα και αν το μόνο που έχετε δίπλα στην πόρτα σας είναι ένας μικρός τοίχος. Βρήκαμε μερικές υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε το μικρό σας χολ με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να έχετε άμεσα πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε πριν φύγετε από το σπίτι αλλά και να μπορείτε να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας σε έναν χώρο που θα δείχνει στιλάτος και πολύ τακτοποιημένος.

Κάντε τον χώρο λειτουργικό

Προσθέστε στον τοίχο του χολ σας μερικά ράφια και κρεμαστράκια για να μπορείτε να βάζετε εκεί όλα τα απαραίτητα. Ακόμα και αν δεν χωράει μια παπουτσοθήκη, μπορείτε να βάλετε μερικές κρεμάστρες επιπλέον για να κρεμάτε εκεί τσάντες και παλτό. Μερικά μικρότερα κρεμαστράκια θα εξυπηρετήσουν για κλειδιά και μπρελόκ, ενώ στα ράφια μπορείτε να βάλετε μπολ ή όμορφα κουτάκια για να έχετε σε τάξη όλα τα απαραίτητα, όπως φορτιστές, κινητά, χαρτιά, λογαριασμούς και ό,τι άλλο θέλετε.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Η τάση που λάτρευαν οι γιαγιάδες μας επιστρέφει στη διακόσμηση