HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έτσι πρέπει να είναι η τραπεζαρία σας σύμφωνα με την ηλικία σας


7 Σεπτεμβρίου 2020

Έτσι πρέπει να είναι η τραπεζαρία σας σύμφωνα με την ηλικία σας

Αναρωτιέστε γιατί η τραπεζαρία πρέπει να έχει συγκεκριμένο στιλ ανάλογα με την ηλικία σας; Θα σας το εξηγήσουμε αμέσως! 

Η τραπεζαρία είναι το μέρος που μας γεμίζει. Μας γεμίζει την κοιλιά με εκπληκτικά μαγειρεμένο φαγητό και την καρδιά με αγάπη και νοσταλγία για όλες τις στιγμές που έχουμε ζήσει πάνω σε αυτό παρέα με φίλους! Τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα κυριακάτικα τραπέζια με την οικογένεια, γέλια, χαρές και γενικότερα ατίθασες στιγμές!

Όταν περνούν τα χρόνια όμως συνηθίζουμε να προσαρμόζουμε την εξωτερική μας εμφάνιση ανάλογα με τη δεκαετία που διανύουμε και τη φάση που ζούμε. Το ίδιο χρειάζεται να κάνουμε και με την τραπεζαρία του σπιτιού μας. Καθώς άλλο στιλ και ανάγκες έχουμε στη δεκαετία των 20 και άλλο στα 50.

Δεκαετία των 20

Δεδομένου ότι στη δεκαετία των 20  τα φοιτητικά χρόνια καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της οι ανάγκες για επιβλητικές ή επιτηδευμένες διακοσμητικές επεμβάσεις δεν είναι και τόσο υψηλές. Μοντέρνες και λιτές προσεγγίσεις με έμφαση στη διαφορετικότητα είναι αυτά που κερδίζουν τους 20άρηδες αφού η αναποφασιστικότητα και η απλότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των 20άρηδων!

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.