2+1 βήματα για την πιο minimal και chic χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

The Jennettes
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να βρισκόμαστε σ’ ένα ζεστό, ήρεμο περιβάλλον γεμάτο φιλοξενία.

Τα πιο ζεστά σπίτια είναι και τα πιο minimal και με απλές κινήσεις μπορούμε όλοι να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας σ’ ένα μαγικό και όμορφο τοπίο, όπως αυτά που θαυμάζουμε στις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες. 

Το καρό ήρθε για να μείνει

Οι καρό αποχρώσεις είναι η χριστουγεννιάτικη τάση για φέτος, και μπορούμε να πούμε ότι τα διακοσμητικά χώρου σε καρό αποχρώσεις, σίγουρα θα αναδείξουν τα φετινά μας Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο τρόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dekokasten (@dekokasten)

Φυτά εσωτερικού χώρου; Στολίστε τα 

Ο minimal τρόπος διακόσμησης είναι τάση και αυτό δε θα σταματήσει να ισχύει και τα Χριστούγεννα του 2020. Έτσι, μπορούμε να διαλέξουμε λίγα στολίδια για το σπίτι μας και να φτιάξουμε εντυπωσιακές εικόνες. Μπορούμε να επιλέξουμε φυτά εσωτερικού χώρου, που θα φέρουν στο σπίτι μας μία ζεστή, και ταυτόχρονα χριστουγεννιάτικη αύρα.

Είναι μοντέρνα και σίγουρα μία πανέμορφη επιλογή!

Επενδύστε στα κεριά

Τα κεριά είναι κάτι που θέλουμε οπωσδήποτε στα χριστουγεννιάτικα και τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerri Webb (@ker_webb)

Είναι μια ρομαντική νότα που προσφέρουν ακόμη περισσότερη ζεστασιά στον χώρο. Αν βρούμε μάλιστα, αυτά που ταιριάζουν στο στιλ διακόσμησής μας, σίγουρα η ατμόσφαιρα του σπιτιού θα αλλάξει.

Δείτε ακόμη: Δείτε το πιο όμορφο στολισμένο σπίτι στο Texas για τα Χριστούγεννα