HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Deco trend: Eσείς θα κρεμούσατε δυο γυναικεία στήθη στο δέντρο σας;


Μάρθα Κουμπάνη

29 Νοεμβρίου 2020

Deco trend: Eσείς θα κρεμούσατε δυο γυναικεία στήθη στο δέντρο σας;

Η Anissa Kermiche, είναι ο εγκέφαλος πίσω από τα πιο ιδιαίτερα και μίνιμαλ αγγεία στο σπίτι αλλά και τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα στην συλλογή των Influencers. Και από ότι φαίνεται η δημιουργικότητα της δεν περιορίζεται εκεί.

Αυτή τη φορά δημιουργεί μια επιλογή από μαγικά στολίδια για τα Χριστούγεννα.

Αλήθεια θα κρεμούσατε ποτέ στο δέντρο σας ένα ζευγάρι γυναικεία στήθη; Πάνω που νομίζαμε ότι είχαμε δει τα πάντα στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση η σχεδιάστριά από την Αλγερία έρχεται να μας διαψεύσει και να δώσει μια χιουμοριστική πινελιά στο στολισμό του δέντρου.

Όπως πιθανότατα καταλάβατε είναι η δημιουργός των εντυπωσιακών βάζων και bijoux, που είναι εμπνευσμένα από το γυναικείο σώμα και είναι παντού στο Ιnstagram.

Τα «boobles» της Kermiche - είναι μια άτακτη αλλά και αρτιστίκ προσθήκη στο δέντρο.
«Θέλαμε να δώσουμε λίγο fun στην κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση». Tα 100 τοις εκατό πήλινα boobles, τα οποία διατίθενται σε χρυσό, ασήμι και περλέ, είναι κατασκευασμένα με την ίδια τεχνική με τα δοχεία λουλουδιών της. Πωλούνται σε σετ των τριών, με κλασικές χριστουγεννιάτικες κορδέλες και δείχνουν stylish ανάμεσα στα κλαδιά του ελάτου και τα υπόλοιπα στολίδια σας.

Σίγουρα πρόκειται για μια statement επιλογή που θα ξαφνιάσει τους καλεσμένους σας στις γιορτές.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits