HOPE MAGAZINE ISSUE 16

Christmas do’s & dont’s


MMEINTANI

7 Δεκεμβρίου 2017

janni-deler-bts-nelly-campaign-3.jpg

Γι’ αυτόν τον λόγο παρακάτω θα βρείτε μερικά do’s & dont’s που καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ώστε να είστε η πιο κομψή καλεσμένη!

DON'T Μην επιλέξετε το dark στοιχείο

Τα γιορτινά parties είναι η απόλυτη ευκαιρία να βγάλετε από τη ντουλάπα εκείνο το φόρεμα που είχατε πάρει για πιο glam περιστάσεις και που ακόμα δεν έχετε βάλει. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα πολύ σκούρα και μονόχρωμα σύνολα που φοράτε στην καθημερινότητα και τολμήστε να δώσετε ένα λαμπερό touch στο ντύσιμό σας.

DO Shine bright

Δαντέλα, παγιέτες και διαφάνειες γίνονται το κλειδί για party looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα δείξουν κάπως διαφορετικά από τα daily σύνολά σας. Αν το θεωρείτε πολύ extreme και νομίζετε ότι δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε, επιλέξτε παγιέτες σε αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μαύρο ώστε να μην τραβάνε τόσο το βλέμμα αλλά να κάνουν την απαραίτητη εντύπωση.

DON’T Πολύ βαθιά ντεκολτέ

Η πολύ βαθιά λαιμόκοψη ταιριάζει κυρίως σε σιλουέτες με μικρότερο στήθος και πάλι όμως, μπορεί να μετατραπεί σε στιλιστική παγίδα και να μη δείχνει καθόλου chic, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο οικογενειακό κάλεσμα.

DO Sexy chic

Προτιμήστε ένα εντυπωσιακό backless φόρεμα (αρκεί να μην είναι σε πολύ κοντό μήκος) και συνδυάστε το με ένα ωραίο ζευγάρι μποτάκια, όπως για παράδειγμα τα sock booties ή ένα σχέδιο σε μεταλλιζέ αποχρώσεις.

DON’T Τακούνια που δεν μας βολεύουν

Είναι ωραία, είναι statement, είναι εντυπωσιακά, το σημαντικό όμως είναι όταν επιλέγετε τα ψηλοτάκουνα που θα ολοκληρώσουν το look σας, να μπορείτε και να κινείστε άνετα φορώντας τα.

DO Άνετα βήματα

Θα πρέπει να κάνετε έναν μικρό συμβιβασμό είτε προς το ύψος του τακούνιού είτε προς το είδος του. Μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε ένα πιο χαμηλό ζευγάρι αλλά όχι εντελώς φλατ ή ακόμη καλύτερα, να αφήσετε στην άκρη τα stilettos και να ποντάρετε σε block heels, τετραγωνισμένα τακούνια δηλαδή που ακόμα και πιο ψηλά αν είναι, σας χαρίζουν σταθερά βήματα και είναι άνετα ακόμη και για να χεορέψετε με αυτά.

DON’T Πολλά prints μαζί

Σίγουρα οι γιορτές είναι μια αφορμή να υπερβάλλουμε λίγο με το ντύσιμό μας, όλα όμως πρέπει να διαθέτουν και ένα σχετικό μέτρο για να είναι αισθητικά άρτια. Τα όρια ανάμεσα στο εντυπωσιακό και στο "φορτωμένο" είναι και εδώ αρκετά λεπτά.

DO Make a statement

Επιλέξτε λοιπόν ένα μοτίβο που θα είναι το βασικό και συμπληρώστε το look με πιο basic κομμάτια, ώστε και statement να δημιουργήσετε και να έχετε και μια σχετική ισορροπία στην εμφάνισή σας.