HOPE MAGAZINE ISSUE 16

Αίσθηση


TSVIGKOU

7 Δεκεμβρίου 2017

jo-malone-christmas-holiday-collection4-buro247sg.jpg

Estée Lauder - Modern Muse Le Rouge

Ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα με νότες κορυφής κόκκινη σταφίδα, βατόμουρο, ροζ πιπέρι και σαφράν. Το άρωμα του Le Rouge Gloss ενσαρκώνει την τολμηρή, έντονα σαγηνευτική θηλυκότητα. Μία θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να έχει δυναμική προσωπικότητα, θέλει να είναι sexy, τολμηρή.

Jo Malone London Green Almond & Redcurrant
Ένα ξυλώδες άρωμα για άνδρες και γυναίκες. Βασικά συστατικά του το πράσινο αμύγδαλο, η κόκκινη σταφίδα και το σανδαλόξυλο. Όσες προτιμάτε τις ιδιαίτερες νότες, που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες ή όσες τολμάτε να ψεκαστείτε και με του συντρόφου σας, δοκιμάστε το συγκεκριμένο άρωμα.

Roger Gallet Tubéreuse Hédonie Extraits de Cologne
Ένα άρωμα με την υπογραφή του γάλλου αρωματοποιού Anne Flipo. Εξαιρετικά χαλαρωτικό και αφροδισιακό. Ξεσηκώνει τη διάθεση και ταξιδεύει τον νου και το σώμα. Οι λάτρεις των απαλών, ρομαντικών αισθήσεων θα μαγευτούν μαζί του.

Michael Kors Sexy Ruby

Ένα άρωμα για γυναίκες, όπου οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο και Βερίκοκο, οι μεσαίες είναι γιασεμί, σαμπάκ και πέταλα τριαντάφυλλου και η νότα της βάσης είναι ξύλο κασμίρι. Sexy και δυναμικό ακριβώς όπως και το μπουκάλι. Ποια τολμηρή προσωπικότητα μπορεί να του αντισταθεί;

Bvlgari Goldea The Roman Night
Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Alberto Morillas. Στις νότες του συνδυάζει τον μαγευτικό μαύρο μόσχο με τα θέλγητρα νυχτολούλουδων. Μια σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής συμφωνίας εσπεριδοειδών, για γυναίκες που θέλουν να ακτινοβολούν νεότητα και αισθησιασμό.

Prada Miracle of the Rose

Ένα ανατολίτικο, λουλουδένιο άρωμα για άνδρες και γυναίκες. Διαθέτει ισχυρές νότες τριαντάφυλλου και πατσουλί, ωστόσο χαρίζει μία αίσθηση μοναδική. Ιδανικό για άνδρες και γυναίκες που θέλουν το άρωμά τους να έχει προσωπικότητα.


Acqua di Parma Rosa Nobile

Το Rose Nobile Eau de Parfum είναι ένα αφιέρωμα στο τριαντάφυλλο, τη βασίλισσα των λουλουδιών. Το απαλό, ζωντανό άρωμά του ανοίγει με νότες από μανταρίνι της Σικελίας, περγαμόντο και πιπέρι. Όσες γυναίκες θέλουν ζεστά, άκρως θηλυκά αρώματα πρέπει να το δοκιμάσουν.