HOPE MAGAZINE ISSUE 16

Πώς να Στολίσετε το Μικρό σας Διαμέρισμα


Αφροδίτη Σακκά

7 Δεκεμβρίου 2017

christmas-2597344-960-720.jpg

1. Κολλητική ταινία

Με μερικά κομμάτια κολλητικής ταινίας σχεδιάστε το σχήμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο τοίχο σας και χρησιμοποιήστε μερικά ακόμα μικρά κομμάτια για να κολλήσετε μπάλες, στολίδια και φωτάκια. Έχετε στολίσει δέντρο χωρίς να πιάνει καθόλου χώρο!

2. Δέντρο σε βάζο

Αγοράστε μερικά κλαδιά δέντρου, τοποθετήστε τα μέσα σε βάζα και στολίστε τα με μπάλες. Έτσι θα έχετε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

3. Στεφάνια στο παράθυρο

Κρεμάστε μικρά στεφάνια από κόκκινες κορδέλες (ή χριστουγεννιάτικες μπάλες) από την κορυφή του παραθύρου. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και φωτάκια γύρω γύρω.

3. Κεριά με άρωμα κανέλας

Τίποτα δε μυρίζει περισσότερο Χριστούγεννα από τη κανέλλα. Διακοσμήστε τον χώρο σας με όμορφα κεριά που θα σας προσφέροθν γιορτινή ατμόσφαιρα στην όψη και την όσφρηση.

5. Λευκά φωτάκια στο υπνοδωμάτιο

Το πιο εύκολο στολίδι που δεν πιάνει καθόλου χώρο είναι τα φωτάκια. Κρεμάστε τα πάνω από το προσκεφάλι του κρεβατιού σας και θα φτιάξετε την απόλυτη ζεστή ατμόσφαιρα που μπορείτε να κρατήσετε και μετά τις γιορτές.

6. Κορδέλες στα ντουλάπια

Ένας όμορφος τρόπος να διακοσμήσετε τη κουζίνα σας είναι να τυλίξετε μεγάλες κορδέλες στο εξωτερικό των ντουλαπιών και να τις δέσετε φιόγκο. Απλό, οικονομικό και δε πιάνει καθόλοθ χώρο.

7. Φωτάκια στο ταβάνι

Aν ο χώρος σας το επιτρέπει, μπορείτε να κρεμάσετε φωτάκια "κουρτίνα" στο χωλ του σπιτιού σας και να δημιουργήσετε μία εντελώς παραμυθένια και γιορτινή ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία και ίσως κάποιο φωτιστικό για στήριγμα ή δοκιμάστε να στολίσετε και άλλα αντικείμενα του χωλ, όπως τον καθρέφτη.