HOPE MAGAZINE ISSUE 16

Επιχείρηση Cocooning


Αφροδίτη Σακκά

7 Δεκεμβρίου 2017

warm-and-cozy-1975215-960-720.jpg

Elf

Η επιτυχία του 2003 είναι πλέον κλασσική ταινία, με τον Will Ferrell να μας προσφέρει πολλές σκηνές γέλιου ως ένα ξωτικό στον πραγματικό κόσμο.

It's A Wonderful Life

Όταν κυκλοφόρησε το 1946 είχε σπάσει τα ταμεία -μία κλασσική ταινία, αν χρειάζεστε κάτι πιο... συγκινητικό.

The Santa Clause

Στα 90s, ο Tim Allen θεωρούταν θρύλος της τηλεόρασης και στην επιτυχία του 1994, παίζει τον πατέρα που έγινε καταλάθος Άγιος Βασίλης. Μία κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Love Actually

Φυσικά και αυτή η ταινία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, αφού θεωρείται ίσως η πιο γνωστή χριστουγεννιάτικη όλων των εποχών. Με cast που περιλαμβάνει τους eira Knightley, Bill Nighy, Liam Neeson, Andrew Lincoln, Martine McCutcheon, Hugh Grant, Alan Rickman, Emma Thompson και άλλους, αν δεν την έχετε δει, μη χάνετε χρόνο.

The Holiday

Μία ρομαντική κομεντί, ο,τι πρέπει για ζεστές βραδιές στο σπίτι. Οι Kate Winslet, Jack Black, Jude Law και Cameron Diaz θα σας κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο.

Polar Express

Στις αρχές του κύμματος του animation, η ταινία αυτή του 2004 που περιλαμβάνει τη φωνή του Tom Hanks είναι ιδανική κάθε χρόνο και για όλη την οικογένεια.

The Holiday Inn

Το κλασσικό Hollywood ήταν ακόμα πιο λαμπερό όταν έφερνε μαζί τους Bing Cosby και Fred Astaire το 1942, με τη συνοδεία του soundtrack του Irving Berlin. Η πρώτη φορά που ακούστηκε το 'White Christmas'.

Scrooged

Μία ακόμη κλασσική χριστουγεννιάτικη ταινία, όπου ο Bill Murray καταδιώκεται από τρία στοιχειά και τελικά μαθαίνει και κάτι, το 1988. Καλύτερα για τους ενήλικες-μέλη της οικογένειας.

How the Grinch Stole Christmas

O Jim Carrey "έκλεψε" τα Χριστούγεννα στον ρόλο του Grinch, σε μία πολύ γλυκιά ταινία του 2000 με λίγες τρομακτικές σκηνές και πολύ τραγούδι.

Miracle on 34th Street

Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει διάφορες εκδοχές της ταινίας -το 1947, το 1955 και το 1994- αλλά το βασικό θέμα παραμένει το ίδιο.Χρησιμοποιήστε τη για να αποδείξετε πως ο Άγιος Βασίλης υπάρχει.