HOPE MAGAZINE ISSUE 18

Stylish workout


MMEINTANI

25 Ιανουαρίου 2018

af55c06699f7def5cb6e8dcec374e037.jpg

Ειδικά με την έκταση που έχει πάρει τις τελευταίες σεζόν η έννοια του athleisure, ο στιλιστικός εξοπλισμός που επιλέγουμε για να γυμναστούμε είναι το κλειδί για sporty εμφανίσεις που όμως θα δείχνουν και τέλειες στη mirror selfie που θα βγάλουμε για το Instagram – πριν αρχίσουμε να ιδρώνουμε, φυσικά.

Το layering που ξεχωρίζει

Οι εποχές που φορούσαμε το φαρδύ και ξεχειλωμένο μας T-shirt για την προπόνηση, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κομψά αθλητικά μπλουζάκια με «παρτούς» ώμους και cropped tops που φοριούνται επάνω από πιο μακριές μπλούζες, μας δίνουν ακόμα πιο μεγάλο κίνητρο για να ντυθούμε και να πάρουμε τον δρόμο για τον γυμναστήριο.

Τα cool αθλητικά

Τα sneakers ανήκουν στην κατηγορία παπουτσιών που πλέον μπορεί κανείς να βρει σε διάφορες παραλλαγές, χωρίς όμως να χάνουν τον πρακτικό τους χαρακτήρα. Από κομμάτια σε έντονες και πιο γυναικείες αποχρώσεις μέχρι παπούτσια διακοσμημένα με λεπτομέρειες από γκλίτερ, μπορείτε εύκολα να βρείτε το κατάλληλο design που θα τραβήξει τα γύρω βλέμματα όσο εσείς τρέχετε στον διάδρομο.

DON'T

Μην επιλέγετε υπερβολικά στενά ρούχα, προτιμήστε εκείνα που ναι μεν κάνουν καλή εφαρμογή ώστε να μη σας εμποδίζοουν στις κινήσεις αλλά αφήνουν και το σώμα σας να αναπνεύσει χωρίς να σας περιορίζουν.

Ποντάρετε σε ένα καλό αθλητικό σουτιέν καθώς η στήριξη του στήθους είναι το Α και το Ω σε οποιοδήποε είδος προπόνησης ή εκγύμνασης.