CELEBRITIES MEN’S POINT

4 παπούτσια που μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι αν δεν σου αρέσουν τα σανδάλια


The Jennettes

21 Ιουλίου 2021

4 παπούτσια που μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι αν δεν σου αρέσουν τα σανδάλια
Παρακάτω σου δίνουμε ορισμένες επιλογές παπουτσιών που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη ζέστη του καλοκαιριού ενώ παράλληλα θα σου προσδώσουν στυλ και κομψότητα!

Η αφόρητη ζέστη που επικρατεί αυτόν τον καιρό ασφαλώς και δεν σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα άνετα. Όπως και τα υφάσματα των ρούχων μπορούν να «ζεστάνουν» το σώμα μας, έτσι με τη σειρά τους και τα παπούτσια μπορούν να συμβάλουν σε αυτήν την δυσφορία.

Παρακάτω σου δίνουμε ορισμένες επιλογές παπουτσιών που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη ζέστη του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα θα σου χαρίσουν στιλ και κομψότητα!

1. Μοκασίνια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DE WULF Footwear (@bedewulf)

 

Τα μοκασίνια αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με casual όσο και με πιο επίσημα outfits, ενώ παράλληλα αποτελούν ιδιαίτερα δροσερά και άνετα παπούτσια, κάτι που ασφαλώς τα καθιστά ιδανικά για το καλοκαίρι!

2. Λευκά sneakers

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RareTrio ® (@raretrio)

Τα λευκά sneakers αποτελούν must επιλογή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ωστόσο, για το καλοκαίρι το λευκό χρώμα θα σε βοηθήσει να τα συνδυάσεις με τα περισσότερα καλοκαιρινά outfits. Έτσι θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!

3. Boat shoes

 

Ακόμη μία διαχρονική επιλογή καλοκαιρινών παπουτσιών αποτελούν τα boat shoes. Το στιλ τους έχει παραμείνει αναλλοίωτο εδώ και δεκαετίες ενώ πλέον προσφέρονται πραγματικά σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Είναι άνετα και το πόδι μπορεί να «αναπνεύσει» στο εσωτερικό. Αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο σε casual όσο και σε formal περιστάσεις!

4. Εσπαντρίγιες

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loyna (@loynashoes)

Για τους πιο.. τολμηρούς! Το εν λόγω παπούτσι είναι η αλήθεια πως είτε θα το μισήσεις είτε θα το λατρέψεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα ιδιαίτερα άνετο και ελαφρύ παπούτσι και αποτελεί μία πολύ κομψή επιλογή. Ιδανικές τόσο για έναν πρωινό καφέ όσο και μία βραδινή έξοδο!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.