CELEBRITIES MEN’S POINT

Χρήσιμα tips για να ξυρίζεστε καλύτερα


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2021

Χρήσιμα tips για να ξυρίζεστε καλύτερα
Χρήσιμα tips για να ξυρίζεστε καλύτερα

Το ξύρισμα είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία για κάθε άνδρα που θέλει να είναι περιποιημένος. Ακόμα και όσοι έχουν μούσια, μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει οπωσδήποτε να τα φροντίσουν και να ξυρίσουν ορισμένες περιοχές, όπως ο λαιμός και τα μάγουλα. Αντί, λοιπόν, να αποφεύγετε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να την κάνετε πολύ πιο ευχάριστη και αποτελεσματική.

Κάντε μικρές και αργές κινήσεις

Αναμενόμενο είναι να κάνετε μεγάλες και γρήγορες κινήσεις, όταν ξυρίζεστε, για να τελειώσετε γρήγορα, όμως αυτή είναι μια πρακτική που δεν βοηθάει. Οι γρήγορες κινήσεις προκαλούν ερεθισμούς, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι τόσο αποτελεσματικές.

Χρησιμοποιήστε πινέλο και κρέμα ξυρίσματος

Το gel ή η κρέμα ξυρίσματος μαλακώνουν τις τρίχες, ενώ το πινέλο, εκτός από το ότι βοηθάει τα συστατική να εισέλθουν στους πόρους, σηκώνει και τις τρίχες. Οι τρίχες μεγαλώνουν με διαφορετική φορά, οπότε είναι πολύ σημαντικό να σηκωθούν όρθιες, για να υπάρχει ομοιομορφία και στον τρόπο που ξυρίζονται.

Αφήστε ορισμένες περιοχές για το τέλος

Ο αφρός ξυρίσματος γενικά μαλακώνει τις τρίχες, όμως χρειάζεται να του δώσετε λίγο χρόνο για αυτό. Σε κάποιες περιοχές, όπως πάνω από τα χείλια, οι τρίχες είναι πολύ σκληρές, οπότε καλό είναι να αφήσετε τον αφρό να δράσει, όσο ξυρίζετε το υπόλοιπο πρόσωπο.

Μετά το ξύρισμα εφαρμόστε κρέμα τοπικά

Μπορεί το aftershave να χρησιμοποιούνταν για δεκαετίες και να έχει μια υπέροχη μυρωδιά, όμως περιέχει αλκοόλη και αυτό ερεθίζει ακόμα περισσότερο το δέρμα. Καλύτερα είναι να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα που θα καταπραΰνει το δέρμα και τους ερεθισμούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.