CELEBRITIES MEN’S POINT

Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις σκοινάκι για μισή ώρα κάθε μέρα


6 Οκτωβρίου 2021

Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις σκοινάκι για μισή ώρα κάθε μέρα

O Cam Jones λατρεύει τα fitness challenges – κι είναι λογικό, αυτή είναι η δουλειά του. Δοκίμασε λοιπόν να κάνει 30 λεπτά σκοινάκι για 30 ημέρες, να το βγάλει βίντεο και να μας δείξει τι συνέβη.

Πήρε δύο σκοινάκια – ένα απλό κι ένα με βάρος. Ξεκίνησε την πρώτη μέρα με το βαρύ, αλλά δεν πήγε καλά. Άντεξε ένα λεπτό μόνο. Για να φτάσει στον στόχο του λοιπόν, αρκέστηκε στο ελαφρύ. 

Εκείνη την ημέρα έκανε πολλά διαλείμματα. Το μέγιστο που άντεξε ήταν τρία άσπαστα λεπτά, ενώ όσο περνούσε η ώρα, τόσο έπεφτε ο ρυθμός του. «Το μεγαλύτερο μισάωρο της ζωής μου», είπε. 

Η πρώτη εβδομάδα ήρθε με πρήξιμο, πιάσιμο και κούραση. Κατάλαβε ότι έπρεπε να ζητήσει βοήθεια, οπότε μίλησε με τους ειδικούς Jump Rope Dudes για συμβουλές. «Τα γόνατά σου πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα», του είπαν. «Θέλεις να κρατήσεις τους αγκώνες στα πλευρά σου, ενώ πηδάς. Πίσω οι ώμοι, έξω το στήθος».

Στο τέλος του μήνα, είχε χάσει ενάμισι κιλό και το ποσοστό λίπους του είχε πέσει κατά 0,3%. Βελτιώθηκε η ταχύτητά του, η φυσική του κατάσταση και ένιωθε δυνατότερος. 

Δείτε την προσπάθειά του στο παρακάτω βίντεο και αποφασίστε αν θα το τολμήσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.