CELEBRITIES MEN’S POINT

Tα ωραιότερα μαύρα παλτό για κάθε άνδρα


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2021

Tα ωραιότερα μαύρα παλτό για κάθε άνδρα
Tα ωραιότερα μαύρα παλτό για κάθε άνδρα

H επιστροφή του ψυχρότερου καιρού σημαίνει επιστροφή και στην πιο κομψή εποχή της γκαρνταρόμπας και του στιλ μας. Η χρυσή αυτή εποχή ορίζεται από μια πληθώρα ζεστών υφών και layers.

Και ενώ φέτος βλέπουμε πολλά statement σχέδια σε πανωφόρια και jackets ανάμεσα στις τάσεις στις πιο κομψές εποχές της γκαρνταρόμπας, που ορίζονται από μια πληθώρα πιο ζεστών υφών και περισσότερων layers. Και ενώ υπάρχουν πολλά statement χειμερινά πανωφόρια και jacket για τη νέα σεζόν, αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο διαχρονικό, σκεφτείτε το μαύρο πανωφόρι.

Υπάρχει κάτι σε ένα μαύρο παλτό που σφραγίζει αμέσως μια εμφάνιση με στιλ. Συνήθως χαρακτηρίζεται από μια απλή, μακριά γραμμή που επιμηκύνει την φιγούρα και κλασικές αριστουργηματικές λεπτομέρειες (είτε είναι κοφτεροί ώμοι, φαρδιά πέτα ή επίσημα κουμπώματα), ένα μαύρο πανωφόρι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αναδείξετε το σύνολό σας χωρίς να προσπαθήσετε πολύ. Ένα μαύρο παλτό είναι μια σίγουρη επένδυση που θα φοράτε για χρόνια. Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.