ΟΜΟΡΦΙΑ

Στην Intimissimi, η ίνα έρχεται πρώτη, ακολουθεί το σχήμα. Αν η μπλούζα ήταν άρωμα, η ίνα θα ήταν το άρωμά της.


25 Οκτωβρίου 2021

Στην Intimissimi, η ίνα έρχεται πρώτη, ακολουθεί το σχήμα. Αν η μπλούζα ήταν άρωμα, η ίνα θα ήταν το άρωμά της.

Για τη σεζόν 2021/2022 Φθινόπωρο-Χειμώνας, η Intimissimi παρουσιάζει την ίνα Wool and Silk, σε νέες on-trend αποχρώσεις και λείες γραμμές στην ήδη ευρεία ποικιλία της: knitwear με απλές μορφές, μοναδικές υφές που κάνουν τη διαφορά.

Το iconic ζιβάγκο, μέσα από μία ανανεωμένη εμφάνιση γι’ αυτή τη σεζόν, με μία νέα χρωματική παλέτα που συμπεριλαμβάνει όχι μόνο νέες αποχρώσεις αλλά και το νέο σχέδιο με ρίγες με δύο αποχρώσεις σε camel and dégradé grey. Για ακόμα μία φορά, η ζεστασιά και η απαλότητα του wool blend μαζί με την απαλότητα και την άνεση του μεταξιού, προσδίδουν μία on-trend και δυναμική συλλογή από knitwear - ιδανική για τις Intimissimi γυναίκες που επιθυμούν να αισθάνονται καλά, σε κάθε περίσταση.

jenny.gr

Η νέα συλλογή δεν εστιάζει μόνο στις αποχρώσεις των χρωμάτων, αλλά παρουσιάζει επίσης πέντε νέα μοντέλα χωρίς πλαϊνές ραφές για μέγιστη άνεση. Τα δύο νέα τοπ: το ένα με βαθιά U λαιμόκοψη και με silk-satin στοιχεία, το άλλο με φινίρισμα από δαντέλα κατά μήκος του ντεκολτέ και των τιραντών. Η ιδιαιτερότητα που προσφέρει το συγκεκριμένο ρούχο είναι η δυνατότητα να φορεθεί μπρος-πίσω με μία μπλούζα με V λαιμόκοψη στο μπροστινό και με στρογγυλή στο πίσω μέρος, ή το αντίστροφο.

Οι νέες αφίξεις της συλλογής – στα βασικά χρώματα – είναι με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη ή με στρογγυλή ανοιχτή λαιμόκοψη, με κομμάτια με πολύπλευρο χαρακτήρα σχεδιασμένα για κάθε look.

jenny.gr

Ιδανικά για όσες επιθυμούν κάτι μοναδικό, κάτι που θα τις κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερα κάθε μέρα.
Για όλες τις γυναίκες, για κάθε περίσταση.

#intimissimicares project: Διαφάνεια

  «Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλήθηκαν στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

jenny.gr

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» - στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών.

Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα knitwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Valais (Italy) και στη συνέχεια απο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.