UPDATE #NOW

25 xρόνια F.R.I.E.N.D.S -Tα δικά μας Φιλαράκια σήμερα γιορτάζουν


Μάρθα Κουμπάνη

22 Σεπτεμβρίου 2019

25 xρόνια F.R.I.E.N.D.S -Tα δικά μας Φιλαράκια σήμερα γιορτάζουν

Πριν από 25 χρόνια, η Rachel Green βρέθηκε στο Central Perk, φορώντας νυφικό να ψάχνει την παλιά της φίλη και σεφ Μόνικα– και κάπως έτσι γεννήθηκαν γεννήθηκαν οι Friends, μία παρέα έξι φίλων που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Τα μέλη του cast, οι fans και οι εταιρείες παγκοσμίως αποτίουν φόρο τιμής στην iconic τηλεοπτική σειρά των 90s που μας έβαλε στην ζωή έξι φίλων οι οποίοι έμελλε να γίνουν οι αγαπημένοι μας.
Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey and Chandler μας κράτησαν συντροφιά για δέκα ολόκληρες σεζόν, αλλά ακόμα περισσότερα χρόνια, αφoύ μέχρι και σήμερα είναι η πιο δημοφιλής σειρά που απολαμβάνουμε να βλέπουμε ακόμα και σε επανάληψη τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Μatthew Perry έγιναν τα δικά μας Φιλαράκια.

jenny.gr

Η σειρά έλαβε θετικές κριτικές σε όλη την πορεία της και έγινε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Ήταν υποψήφια για 62 Primetime Emmy Awards, κερδίζοντας το βραβείο Εξαιρετικής Κωμικής σειράς το 2002, στην 8η σεζόν, ενώ από το 1995 ως και το 2004 ήταν στα 5 προγράμματα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές. Η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται τόσο στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές.

 Επιπλέον μια σειρά από διάσημους guest star έκανε την εκπομπή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. 

jenny.gr

Οι περιπέτειες τους μας άφησαν να γελάμε μέχρι δακρύων, ενώ πολλές φορές μάς έκαναν  να αισθανθούμε συγκίνηση. Το σίγουρο είναι πως μας έδειξαν ότι αληθινή φιλία σημαίνει να είμαστε μαζί, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Εξι διαφορετικοί χαρακτήρες: Τους αγαπήσαμε και τους αγαπάμε ακόμα για την ρετρό αισθητική και το πηγαίο χιούμορ, ενώ όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε μαζί τους στον δερμάτινο καναπέ τoυ Central Perk έστω για μία φορά.
Σήμερα τους γιορτάζουμε, κάνοντας throwback στις καλύτερες στιγμές τους, μέσα από αφιερώματα, ακόμα και συλλογές ρούχων εμπνευσμένες από εκείνους. Αυτοί ήταν και θα είναι οι Friends.

jenny.gr