ΟΜΟΡΦΙΑ

Δοκιμάστε το ανανεωμένο look της Jennifer Lopez


TSVIGKOU

26 Ιουνίου 2012

149041068888770829_2o5hhynv_f.jpg

Στα πλαίσια της περιοδείας της η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στην Νότιο Αμερική και συγκεκριμένα στο Santiago, μαζί με τον σύντροφο της Casper Smart και τα δίδυμα Max και Emme, με ανανεωμένο και ολόφρεσκο haircut.

Για το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα η Lopez χρειάστηκε να κόψει τα μαλλιά της λίγα εκατοστά σε μακρύ καρέ και να κάνει έντονες – ατημέλητες μπούκλες, μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο σοβαρό καρέ που έχουμε συνηθίσει. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και της πάει πολύ! Ποιες γυναίκες μπορούν να υιοθετήσουν το νέο στυλ της Lopez; Γυναίκες με σχήμα προσώπου οβάλ, με μυτερό και έντονο πηγούνι, και μακρύ πρόσωπο. Για να είμαστε ειλικρινείς, το look αυτό είναι πολύ βολικό για τις γυναίκες που δεν έχουν πολύ χρόνο να αφιερώσουν για το καθημερινό styling των μαλλιών τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το κούρεμα μακρύ καρέ, λίγος αφρός μαλλιών και ελαφρύ στέγνωμα με πιστολάκι – φυσούνα. Σε νωπά μαλλιά, απλώστε λίγο αφρό μαλλιών (χωρίς αλκοόλ), χτενίστε τα μαλλιά με μια πιρούνα με χοντρά δόντια για να απλωθεί ομοιόμορφα ο αφρός και στη συνέχεια με το κεφάλι προς τα κάτω, δουλέψτε με τη φυσούνα, ώστε να σχηματιστούν οι μπούκλες. [imagebrowser id=101]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.