ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αναδείξτε τη λάμψη της επιδερμίδας σας


11 Σεπτεμβρίου 2013

3.-Liftactiv-Flexiteint-fond-de-teint-Copy.jpg

2 foundations από τη Vichy για την κάλυψη όλων των αναγκών της επιδερμίδας σας.

Το φθινόπωρο έφτασε και ακόμα κι αν ακόμα πηγαινοερχόμαστε τα Σαββατοκύριακα σε κοντινές παραλίες για μπάνια, ξέρουμε πολύ καλά πως αποχαιρετούμε σιγά σιγά ένα ακόμα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Οι πασαρέλες έχουν παρουσιάσει εδώ και καιρό τις τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2013-14 και είμαστε έτοιμες να υιοθετήσουμε το νέο μας look. Έχοντας ως σύμμαχο την ξεκούραστη επιδερμίδα μας, διαλέγουμε το κατάλληλο foundation, που θα την αναδείξει, και θα της δώσει τη λάμψη και φροντίδα που χρειάζεται.

Τα Foundations της VICHY, αναδεικνύουν και τονίζουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας και προσδίδουν μία σαγηνευτική κομψότητα στο πρόσωπό σας. Οποιοδήποτε look και αν αποφασίσετε να επιλέξετε, η μεγάλη γκάμα των αποχρώσεων των Foundations Liftactiv Flexilift και Normaderm θα σας μαγεύσει!

Απογειώστε τα looks σας, παίξτε με τις αποχρώσεις των foundations της VICHY και υποδεχτείτε τη νέα σεζόν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις!

[gallery-240556]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.