ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Θεσσαλονίκη ομορφαίνει ακόμα περισσότερο με το Chanel Pop up Store στο κέντρο της πόλης


4 Μαΐου 2015

DSC_6190.jpg

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η CHANEL υποδέχεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ένα pop up store. Μέσα σε 56m2 παρουσιάζονται όλες τις αρωματικές δημιουργίες και οι συλλογές καλλυντικών της CHANEL, σε ένα μοντέρνο και χαρούμενο περιβάλλον που τραβάει τα βλέμματα των περαστικών και σε προκαλεί να μπεις να το ανακαλύψεις.

DSC_6139

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της CHANEL βρίσκονται στη διάθεση της κάθε γυναίκας βοηθώντας την να ανακαλύψει τις προσωπικές της ανάγκες στον τομέα της περιποίησης και των καλλυντικών, μέσα από μια πλούσια παλέτα προϊόντων, υφών και χρωμάτων, ξεκινώντας από τα πιο κλασσικά μέχρι τα πιο τολμηρά, ιδιαίτερα στο Nail Bar.

CHANEL

Εκτός από τις αγαπημένες σειρές CHANEL, το POP-UP STORE της Θεσσαλονίκης διαθέτει και αποκλειστικές δημιουργίες: Το προϊόν Rouge Double Intensité που χαρίζει ελευθερία κινήσεων, υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη,  διατίθεται σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις. Η νέα limited συλλογή ‘Les Intemporels de Chanel’ αποτελείται από μια πενταπλή παλέτα ματιών εμπνευσμένη από την 2.55, την εμβληματική τσάντα του Οίκου.  Απόλυτη δημιουργία της συλλογής το προϊόν ‘Le Vernis Intemporel’ που δίνει νέα ερμηνεία στις μεταλλικές αντανακλάσεις της αλυσίδας.

DSC_6190

Φυσικά από αυτό τον υπέροχο χώρο είναι δυνατόν να λείπουν τα αρώματα, τα οποία σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε  ή να αισθανθείτε ξανά τις οσφρητικές δημιουργίες της CHANEL, μια εκ των οποίων το μυθικό Νo5.

Επισκεφθείτε το CHANEL POP-UP STORE , έναν πολύτιμο χώρο στον οποίο θα λάβετε προσωπικές συμβουλές και θα μάθετε πώς να απογειώνετε την ομορφιά σας με εμπειρίες που η CHANEL προσαρμόζει στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

More Info:

CHANEL POP-UP STORE: Δευτέρα & Τετάρτη : 10:00πμ - 17:00μμ Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00πμ - 21:00μμ Σάββατο: 10:00πμ - 17:00μμ Διεύθυνση: Τσιμισκή 22, ΤΚ 546 24, Θεσσαλονίκη, Τηλ: +30.2310.236.233

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.