ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

AIM WHITE NOW: Η δύναμη του να είσαι ακαταμάχητη


22 Ιουνίου 2015

AIM2.jpg

Ζείτε έντονα, είστε πάντα on the go, σε συναντήσεις για δουλειά και μετά cocktails με φίλους! Η μέρα σας είναι γεμάτη και εσείς πρέπει να είστε πάντα λαμπερές και όμορφες! Σα να περπατάτε στο κόκκινο χαλί και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Άψογο μακιγιάζ, τέλειο χτένισμα στα μαλλιά, μοναδικό στιλ στο ντύσιμο. Πρωταγωνίστριες από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τι είναι όμως αυτό που θα ολοκληρώσει το look σας κάνοντάς σας ακαταμάχητη κάθε στιγμή;

Το χαμόγελο σας! Η σειρά AIM WHITE NOW είναι ο σύμμαχος ομορφιάς σας και είναι εδώ για να σας χαρίζει το πιο λαμπερό  χαμόγελο! Αυτό που θα σας κάνει ακαταμάχητες και εκθαμβωτικές, έτοιμες για όλες τις περιστάσεις!

WHITE NOW Gold

Η Σταρ Αν αναζητάτε ένα χολιγουντιανό χαμόγελο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την AIM WHITE NOW Gold! Η τελευταία πινελιά για ένα άψογο μακιγιάζ! Μια οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια όσο γρήγορα το make-up αναδεικνύει την ομορφιά σου. Με 3 φορές τη δύναμη της τεχνολογίας Blue Light*, η WHITE NOW Gold χαρίζει την καλύτερη άμεση λεύκανση που είχατε ποτέ! Παράλληλα, χάρη στην πρακτική της συσκευασία γίνεται το απαραίτητο «καλλυντικό» για το νεσεσέρ σας, για να είστε πάντα όμορφες και λαμπερές!

WHITE NOW ΑΜΕΣΑ λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα!

AIM White Now Core box+tube

H AIM WHITE NOW ήταν η πρώτη οδοντόκρεμα άμεσης λεύκανσης που λανσαρίστηκε στην Ελλάδα και αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο. Χαρίζει άμεσα λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα χάρη στη μοναδική τεχνολογία Blue Foam. Η AIM WHITE NOW μειώνει την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων και χαρίζει ένα λευκότερο και πιο λαμπερό χαμόγελο, επιτυγχάνοντας, παράλληλα την προοδευτική, σταδιακή λεύκανση των δοντιών.

WHITE NOW Ice Cool Mint ΑΜΕΣΑ λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα & έντονη αίσθηση φρεσκάδας και δροσερής αναπνοής!

AIM White Now ICM box+tube

Αν θέλεις ένα λευκό, φωτεινό χαμόγελο & έντονη αίσθηση φρεσκάδας δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την AIM WHITE NOW Ice Cool Mint! Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει την προστασία μιας φθοριούχου οδοντόκρεμας χαρίζοντας, παράλληλα, ένα υπέροχο ολόλευκο και «δροσερό» χαμόγελο στη στιγμή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.