ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Lancôme γιόρτασε την 80η επέτειο της


9 Ιουλίου 2015

LANCÔME-WÔW-PARTY-7.jpg

Χθες η Γενική Διευθύντρια της Lancôme, Françoise Lehmann, φιλοξένησε εκλεκτούς καλεσμένους στο party που πραγματοποιήθηκε στο Casino de Paris - το ‘WÔW’ party για να γιορτάσει την 80η επέτειο της μάρκας, που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Armand Petitjean το 1935.

LANCÔME WÔW PARTY 9

Αυτή ήταν η ευκαιρία της Lancôme να γιορτάσει τη ενασχόλησή της με τη γαλλική ομορφιά. Από το σουρεαλιστικό περιβάλλον που δημιουργούσαν οι γιγάντιες εκτυπώσεις θρυλικών προϊόντων και συμβόλων της μάρκας στο χώρο, έως τη ρομαντική αψίδα από φρέσκα τριαντάφυλλα που λειτουργούσε ως είσοδος του θεάτρου αλλά και τη διασκεδαστική έκθεση των πολύ καλά διατηρημένων αντικειμένων που ανήκουν στην κληρονομιά της μάρκας: όλα δήλωναν καθαρά και δυνατά “La vie est belle en Lancôme”, η ζωή είναι όμορφη με τη Lancôme.

JULIA ROBERTS 2

Ο εορτασμός των 80 χρόνων της Lancôme είναι επίσης ο εορτασμός της θηλυκότητας με τον τρόπο της Lancôme. Αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τις γυναίκες που σήμερα ενσαρκώνουν τη μάρκα: η Julia Roberts, η Penélope Cruz, η Kate Winslet, η Lupita Nyong’o, η Lily Collins, η Alma Jodorowsky και η Daria Werbowy βρέθηκαν όλες μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά ώστε να ευχηθούν χρόνια πολλά στη Lancôme.

ISABELLA ROSSELLINI 2

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η Isabella Rossellini που τίμησε τη μάρκα με τη γοητεία και την ομορφιά της για τόσα πολλά χρόνια.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς του party, στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 1200 καλεσμένοι από το χώρο της ομορφιάς, της μόδας, του κινηματογράφου και του καλλιτεχνικού στερεώματος, ήταν και η prive συναυλία του απόλυτου showgirl Kylie Minogue με τα πιο γνωστά χορευτικά τραγούδια της. Το party συνεχίστηκε με τον Γάλλο DJ Kiddy Smile που έπαιξε μουσική μέχρι αργά τη νύχτα.

KYLIE MINOGUE 2

Η Françoise Lehmann, μαζί με τον Jean-Paul Agon (Πρόεδρο και Διευθύνον Σύμβουλο της L’Oréal, στην οποία ανήκει η Lancôme), και ο Nicolas Hieronimus (Πρόεδρος της Επιλεκτική Διανομής της L’Oréal), καλωσόρισαν τους εντυπωσιακούς καλεσμένους στο κόκκινο χαλί.

KATE WINSLET 1

Το party ήταν μόνο ένα από τα highlights των εορτασμών που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο με την έκδοση του βιβλίου ‘Editions du Regard’ που γιορτάζει την ιστορία της μάρκας.

PENELOPE CRUZ 1

Ακολούθησε η πρώτη συλλεκτική έκδοση με προιόντα Lancôme που διατίθενται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου – τρεις αποχρώσεις του θρυλικού L’Absolu Rouge, και μια διαδραστική ψηφιακή πλατφόρμα αφιερωμένη στις πελάτισσες της Lancôme με τον τίτλο “You are Lancôme”.

LANCÔME WÔW PARTY 7

Η εορτασμοί θα κορυφωθούν το Δεκέμβριο με την κυκλοφορία δύο εξαιρετικά συλλεκτικών προιόντων: την επανακυκλοφορία του Les Jumelés, ένα κραγιόν κόσμημα από την κληρονομιά της Lancôme και μία ειδική έκδοση του νέου La Vie est Belle l’Extrait που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του μεγαλύτερου σχεδιαστή κοσμημάτων της Γαλλίας, Mellerio dit Mellers.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.