ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

“Νέα Διάσταση” στην περιποίηση προσώπου από την Estée Lauder


21 Σεπτεμβρίου 2015

New-Dimension_Eye-Contour-Kit-on-White_Global_Exp-Jun-16.jpg

Η Estée Lauder για ακόμα μία φορά φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση του προσώπου με μία νέα συλλογή που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες. Tώρα, μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε και να καθορίσουμε οι ίδιες την εμφάνισή μας με έναν εντελώς νέο τρόπο.  Μία νέα συλλογή, η New Dimension ήρθε για να αλλάξει την εντύπωση των γυναικών για το πώς βλέπουν τον εαυτό τους. Ένα επαναστατικό Serum -  το New Dimension Shape + Fill Expert Serum – και το Expert Liquid Tape, μαζί με δύο «shaping» προϊόντα - Shape + Sculpt Face Kit και το Shape + Sculpt Eye Kit – βοηθούν να δημιουργήσετε όμορφες γωνίες και ένα ορατά πιο όμορφο περίγραμμα προσώπου.

Λειτουργώντας σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας η νέα σειρά της Estée Lauder New Dimension βοηθά να δημιουργηθεί συγχρόνως ο όγκος  (volume) αλλά και η δομή (structure) του προσώπου. Αυτή η νέα συλλογή, εντοπίζει, τονίζει και αντανακλά τα καλύτερα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας. Πρόκειται για μία πολύπευρη μεταμόρφωση: άμεση αλλά και σε βάθος χρόνου. Αυτά είναι τα 4 προϊόντα που θα δώσουν στο πρόσωπό σας "Νέα Διάσταση"!

New Dimension Shape + Fill Expert Serum on White_Global_Exp Jun '16

New Dimension Shape + Fill Expert Serum: μια ισχυρή, συμπυκνωμένη σύνθεση που βοηθά στον προσδιορισμό των γωνιών, την ανόρθωση της εμφάνισης των ζυγωματικών και του περιγράμματος βελτιώνοντας συγχρόνως τον ορατό όγκο και την δομή της επιδερμίδας

New Dimension_Liquid Tape on White_Global_Exp Jun '16

New Dimension Expert Liquid Tape: μια στοχευμένη σύνθεση που προσφέρει μια αίσθηση σύσφιξης στις κύριες γωνίες του προσώπου. Με το χρόνο το New Dimension Expert Liquid Tape, βοηθά στην σύσφιξη, στην τόνωση προσφέροντας μια πιο σμιλευμένη  και ανορθωμένη εμφάνιση γύρω και από την περιοχή των ματιών .

New Dimension_Face Contour Kit on White_Global_Exp Jun '16

New Dimension Shape + Sculpt Face Kit: all in one παλέτα διαμόρφωσης (contouring) που δημιουργεί άμεσα το ιδανικό πλαίσιο στο πρόσωπο με δύο κρεμώδεις σκιές. Οι δύο ουδέτερες αποχρώσεις κάνουν εύκολη τη δουλειά του contouring κάθε στιγμή. New Dimension_Eye Contour Kit on White_Global_Exp Jun '16

New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit: ένα kit για contouring στην περιοχή των ματιών. Βοηθά να δημιουργηθεί το ιδανικό σχήμα και εμφάνιση στα μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.