ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

To opening party του νέου καταστήματος MakeUpBox στη Θεσσαλονίκη


18 Δεκεμβρίου 2015

IMG_3364570.jpg

To νέο κατάστημα MakeUpBox στην καρδιά της Θεσσαλονίκης είναι πλέον γεγονός! Το αγαπημένο μας beauty spot ήρθε για να δώσει χρώμα σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης και γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας του μ’ ένα μοναδικό opening party, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/12 στις 12:00μμ. Πλήθος κόσμου προσήλθε στο κατάστημα και απόλαυσε τις αγορές του στο νέο MakeUpBox, επωφελούμενοι των προσφορών του καταστήματος, παρέα με τον αγαπημένο Zoo Radio 90.8 σε ένα 3ωρο Live link με την Ειρήνη Κακούρη και τον Bill Nakis, που ξεσήκωσαν τη διάθεση των πελατών αλλά και των περαστικών με δυνατή μουσική, ποτά, δωρεάν μακιγιάζ από το εξειδικευμένο προσωπικό, σούπερ διαγωνισμό και άλλες εκπλήξεις. Σ’ έναν μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις πιο σύγχρονες κατασκευές, μέσα στο πολυκατάστημα Κανελλόπουλος, στην οδό Τσιμισκή 55, η κάθε γυναίκα μπορεί να βιώσει την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς. Εκεί ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομορφιά, δοκιμάζει επαγγελματικά προϊόντα για το μακιγιάζ και τα μαλλιά, νέες καινοτομίες στην περιποίηση προσώπου, αλλά και επώνυμα αρώματα για εκείνη και τους αγαπημένους της.

Το Make Up Box δημιουργήθηκε για να αναδείξει τη γοητεία που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα! Γιατί θεωρούμε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να λατρεύεται!

[gallery-530766]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.