ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Kérastase σε συνεργασία με το Fashion Workshop by Vicky Kaya σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε το ταλέντο σας


22 Ιανουαρίου 2016

Για 1ηφορά η Kérastase, η κορυφαία μάρκα περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, δίνει την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να αναδειχθούν και συνεργάζεται με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, τη μεγαλύτερη σχολή μόδας στην Ελλάδα, για έναν πρωτοποριακό Instagram καλλιτεχνικό διαγωνισμό.

Στο επίκεντρο του διαγωνισμού, το Elixir Ultime, το θρυλικό έλαιο της Kérastase που αγαπήθηκε από τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Elixir Ultime δεν είναι απλώς ένα αγαπημένο προϊόν περιποίησης αλλά και ένα αντικείμενο έμπνευσης λόγω του χαρακτηριστικού και αναγνωρίσιμου σχήματος που έχει η πολυτελής συσκευασία του.

Η πρόκληση: Έχοντας ως μόνο περιορισμό το σχήμα της συσκευασίας, οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya κλήθηκαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν τις δημιουργίες τους σε ένα Instagram Post.

Νικητής αναδεικνύεται ο δημιουργός του Post με τα περισσότερα Likes. Ψηφίστε την αγαπημένη σας δημιουργία: http://bit.ly/ElixirIconGreece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.