ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Always® και η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ υποστηρίζουν τα κορίτσια


9 Ιουνίου 2017

always-ksanagrafoymetoyskanones.png

Η Always® και η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με στόχο να βοηθήσουν τα νεαρά κορίτσια να διατηρήσουν την αυτοπεποίθησή τους κατά τη διάρκεια της εφηβείας, μέσω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό. Ο στόχος του προγράμματος είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση γύρω από τον φόβο της αποτυχίας που βιώνουν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της εφηβείας, ο οποίος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα που δεν τους επιτρέπει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Ως μέρος του χορηγικού προγράμματος, το οποίο προωθεί την ευαισθητοποίηση αναφορικά με τα οφέλη της ενασχόλησης των κοριτσιών με τον αθλητισμό, η Always και η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ συνεργάζονται για να εντοπίσουν και να προσφέρουν την αναγκαία υποστήριξη σε αθλητικές ομάδες κοριτσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να Ξαναγράφουν Τους Κανόνες, με αυτοπεποίθηση. Κάθε κορίτσι έχει δικαίωμα να ακολουθήσει το όνειρό του!

Με βάση την έρευνα που διεξήχθη στις αρχές του 2016, σχεδόν 7 στα 10 κορίτσια αισθάνονται ότι η κοινωνία δεν ενθαρρύνει την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό*. Υπό αυτό το πρίσμα, η Always και η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ επιθυμούν να αναδείξουν και να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών που συμμετέχουν σε αθλητικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα, εστιάζοντας σε ομάδες που έχουν ανάγκη και χρειάζονται υποστήριξη και ενθάρρυνση προκειμένου να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η Always προσφέρει αναγνώριση και υποστήριξη στα κορίτσια και ενθαρρύνει την προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση για να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα αθλήματα που αγαπούν, ξεπερνώντας τα εμπόδια που συναντούν.

Στη διάρκεια της εφηβείας, τα κορίτσια τείνουν να αναπτύσσουν τον φόβο της αποτυχίας. Έχουν ανάγκη την ενθάρρυνση, ώστε να κυνηγήσουν το πάθος τους και να ρισκάρουν, καθώς ένα κορίτσι αποτυγχάνει μόνο εφόσον δεν προσπαθήσει!

Στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος, έφηβες από 6 αθλητικές ομάδες ανά την Ελλάδα που έχουν ανάγκη από υποστήριξη, παροτρύνονται να συνεχίσουν να κυνηγούν το πάθος που έχουν για τον αθλητισμό, διατηρώντας υψηλή την αυτοπεποίθησή τους στην εφηβεία. Αποστολή του προγράμματος είναι η κάλυψη των αναγκών εξοπλισμού 6 εφηβικών ομάδων κοριτσιών στην Ελλάδα. Οι ομάδες θα λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται προκειμένου να συνεχίσουν την αθλητική τους δραστηριότητα.

Οι πρώτες τρεις ομάδες που θα λάβουν τη χορηγία επιλέχθηκαν με βάση τα παρακάτω αντικειμενικά κριτήρια: να είναι ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες κοριτσιών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με τουλάχιστον 5 μέλη ηλικίας κάτω των 18 ετών, και να έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Οι πρώτες τρεις ομάδες κοριτσιών είναι: ομάδα υδατοσφαίρισης (πόλο) κοριτσιών «Ναυταθλητική Ένωση Πατρών», ομάδα μπάσκετ κοριτσιών «Παναθλητικός Συκεών-Πειραματικό» και ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών Αγίας Παρασκευής.

Οι επόμενες 3 ομάδες που θα λάβουν τη χορηγία θα επιλεγούν με ψηφοφορία, βάσει του συνόλου των ψήφων που θα συγκεντρώσουν από τους οπαδούς τους. Η Always και η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προσκαλούν κάθε ομάδα που πληροί τα παραπάνω κριτήρια, να λάβει μέρος στην καμπάνια και να ξαναγράψει τους κανόνες, ενθαρρύνοντας τα κορίτσια να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της καμπάνιας www.ab.gr/always και πραγματοποιήστε εγγραφή της ομάδας σας από 1-18 Ιουνίου ή ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα από αυτές που εγγραφούν. Κοινοποιήστε το βίντεο της καμπάνιας Always #ΞαναφράφουμεTουςKανόνες (https://youtu.be/ggYq2Q0T02c) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #ΞαναφράφουμεTουςKανόνες προκειμένου να εμπνεύσετε τα νεαρά κορίτσια όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα να συνεχίσουν να Ξαναγράφουν τους Κανόνες. Γιατί, τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει!

 

Η AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και η Always επιδιώκουν μέσω αυτού του προγράμματος, να βοηθήσουν τις γυναίκες και τα κορίτσια να προσφέρουν στις ομάδες τους, τους πόρους που χρειάζονται ώστε να αισθάνονται σιγουριά για το μέλλον.

 

Μεθοδολογία Έρευνας
Βασικά Συμπεράσματα της Έρευνας «Εφηβεία και Αυτοπεποίθηση Κύμα ΙV- Always»

• Μέχρι την ηλικία των 17, στο τέλος της εφηβείας, περισσότερα από τα μισά κορίτσια (51%) θα εγκαταλείψουν τον αθλητισμό

• 7 στα 10 κορίτσια που εγκαταλείπουν τον αθλητισμό κατά τη διάρκεια της εφηβείας αισθάνθηκαν ότι δεν ανήκουν στον χώρο του αθλητισμού

• Μόνο το 1/3 των κοριτσιών αισθάνεται ότι η κοινωνία ενθαρρύνει τα κορίτσια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό

• Σύμφωνα με τις δηλώσεις των κοριτσιών, τρία από τα κυριότερα οφέλη για να συνεχίσουν να αθλούνται είναι η αυξημένη αυτοπεποίθηση (62%), η ομαδικότητα (64%) και οι ηγετικές ικανότητες (54%)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.