ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ποιο φαρμακείο δήλωσε ότι δεν ξανακάνει Photoshop στις διαφημίσεις του;


TSVIGKOU

17 Ιανουαρίου 2018

26152331-1569840653097925-293382507250843648-n.jpg



"Αυτή η πολιτική είναι μια ευπρόσδεκτη κίνηση και ελπίζουμε ότι θα την αποδειχθεί η βιομηχανία και θα ακολουθήσει το παράδειγμα αυτό."

Το CVS επισημαίνει  "Είναι πραγματικά ένα ζήτημα υγείας και μέρος αυτού που θέλουμε να υποστηρίζουμε στην ομορφιά", λέει η πρόεδρος της CVS Pharmacy Helena B. Foulkes.

"Ως γυναίκα, μητέρα και πρόεδρος μιας λιανικής επιχείρησης που οι πελάτες της είναι κατά κύριο λόγο γυναίκες, αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε την ευθύνη να σκεφτούμε τα μηνύματα που στέλνουμε στους πελάτες κάθε μέρα. Η σύνδεση μεταξύ της διάδοσης των μη ρεαλιστικών εικόνων του σώματος και των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία, ειδικά στα κορίτσια και τις νέες γυναίκες, είναι πλέον δεδομένη".

 

A post shared by CVS Pharmacy (@cvspharmacy) on

Σε ανάρτηση στο instagram τους έγραψαν "Το σήμα ομορφιάς CVS υποστηρίζει μια πιο θετική εικόνα σε γυναίκες και κορίτσια προωθώντας πιο ρεαλιστικές εικόνες ομορφιάς. 

Οι διαφημίσεις CVS που δεν έχουν τροποποιηθεί με Photoshop ή ρετουσάρισμα θα έχουν ένα υδατογράφημα "Σήμανση ομορφιάς" στην επάνω δεξιά γωνία.
Η CVS ελπίζει ότι θα είναι εντελώς free photoshop έως το 2020, σύμφωνα με το WWD.

 

Δείτε ακόμη: "Κι όμως σε αυτές τις φωτογραφίες δεν έχει γίνει photoshop"

[gallery-716679]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.