ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αφήστε Ελεύθερη την Αύρα σας και Αποκαλύψτε τη Φυσική Ομορφιά των Μαλλιών σας


TSVIGKOU

1 Μαρτίου 2018

maxresdefault2.jpg
Το 2017, το λανσάρισμα της Aura Botanica σηματοδότησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν η πρώτη πολυτελής σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών φυσικής προέλευσης που προσέφερε αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα σε συνδυασμό με μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων. Μια αυθεντική εμπειρία ευεξίας που υποστηρίζεται από περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας στην πρώτη γραμμή της επιστήμης για την περιποίηση των μαλλιών.

Το 2018, η Kérastase διερευνά ακόμα περισσότερο τις πιο βαθειές και ανεξάντλητες δυνατότητες της φύσης. Κατανοώντας απόλυτα ότι δεν υπάρχει ένα μοναδικό πρότυπο ομορφιάς των μαλλιών, εμπλουτίζει τη σειρά Aura Botanica, και επιλέγει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά φυσικής προέλευσης και υπεύθυνης βιώσιμης παραγωγής, για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των γυναικών για υπέροχα φυσικά μαλλιά. Έτσι δημιουργείται το ολοκαίνουργιο Bain Micellaire Riche που έχει σχεδιαστεί για τα πιο ξηρά & ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Και επειδή το styling των μαλλιών είναι καθοριστικό, για να απελευθερώσετε την αύρα σας, η Kérastase προσθέτει ΤΡΙΑ εξειδικευμένα προϊόντα styling που αναδεικνύουν και προστατεύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών – από τις μεταξένιες άκρες μέχρι τις καλοσχηματισμένες μπούκλες και τους χαλαρούς κυματισμούς για ένα beach εφέ, και από το φυσικό στέγνωμα μέχρι το στέγνωμα με πιστολάκι. Σήμερα, η Aura Botanica είναι μια πλήρης προσωποποιημένη σειρά οκτώ προϊόντων, τα οποία δρουν σε απόλυτη συνέργεια, για να προσφέρουν μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά με φυσικό άγγιγμα.
98% ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΙOΣΙΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝH. ΧΩΡΙΣ ΘΕΙΪΚΑ ΑΛΑΤΑ.
ΧΩΡΙΣ PARABENS
Η Ατίθαση Ομορφιά των Μαλλιών Σας στην Καλύτερη Φυσική της Κατάσταση

Ποια είναι η δική σας Αύρα; Η KÉRASTASE δίνει ελευθερία στα ΦΥΣΙΚΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΥΓΙΗ μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Μαλλιά γεμάτα ζωή. Ανάλαφρα και χωρίς φριζάρισμα. Ενυδατωμένα & λαμπερά από μέσα προς τα έξω.
Τα μαλλιά σας αξίζουν προϊόντα που να αναδεικνύουν και να μην αλλάζουν τη φυσική τους ομορφιά. Προϊόντα που να κάνουν καλό στα μαλλιά σας, χωρίς τεχνητές χρωστικές, χωρίς χημική επικάλυψη και χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Τα μαλλιά σας στα καλύτερά τους: απίστευτα απαλά, με ελαστικότητα και λάμψη.
Η απόλυτη εμπειρία της φύσης ξεκινά από τα ενεργά συστατικά κοινωνικά υπεύθυνης προμήθειας. Κάθε εξατομικευμένη σύνθεση της σειράς Aura Botanica περιέχει κατά μέσο όρο 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η φύση συνεχίζει να σαγηνεύει με τις πολυτελείς υφές της, τα εκλεπτυσμένα αρώματα, τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τις προσωποποιημένες τελετουργίες εμπνευσμένες από τα spa ομορφιάς.
Η Aura Botanica οδεύει να γίνει παγκοσμίως η Νo.1 σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών φυσικής προέλευσης. Τώρα, με τέσσερα νέα προϊόντα για θρέψη, ενδυνάμωση και επανόρθωση των πολύ ξηρών, θαμπών ή ατίθασων μαλλιών. Προσθέτοντας τη λείανση και την πειθαρχία σε αυτό που αποτελεί ήδη την υπογραφή της Aura Botanica: Φυσικό Άγγιγμα και Μαλλιά Γεμάτα Λάμψη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.