ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Δείτε τι έγινε στο πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για ημιμόνιμο μακιγιάζ από τη Σταυρούλα Γιαννούλη


21 Οκτωβρίου 2018

thessaloniki_007.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το ημιμόνιμο μακιγιάζ από τη PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη στη Θεσσαλονίκη.

Η Σταυρουλα Γιαννούλη ιδιοκτήτρια της εταιρείας ημιμόνιμου μακιγιάζ Biocolours και εκπρόσωπος της PHIACADEMY, μοιράστηκε όλα τα μυστικά της τέχνης της που είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο κάθε τεχνίτης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη μίλησε για τον τέλειο σχηματισμό φρυδιών, την σωστή επιλογή χρωμάτων, τις εκπαιδεύσεις της PHIACADEMY και φυσικά όλα τα προϊόντα της εταιρίας που την καθιστούν τη Νο1 ακαδημία ομορφιάς στον κόσμο.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου η PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη δε σταμάτησε να απαντά σε απορίες του κοινού που ήθελε να γνωρίσει καλύτερα την τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

«Στη Θεσσαλονίκη νιώθω πια σαν το σπίτι μου, αφού την επισκέπτομαι πολύ συχνά για τις ανάγκες των εκπαιδεύσεων που κάνω όλο το χρόνο. Η ιδέα για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το ημιμόνιμο μακιγιάζ, δημιουργήθηκε από την ανάγκη του κόσμου να γνωρίσει καλύτερα αυτή την τέχνη. Και επειδή ότι ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη πάντα πηγαίνει καλά, αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε από εδώ τον κύκλο αυτών των σεμιναρίων και επιφυλασσόμαστε για ακόμα περισσότερες δράσεις που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. «Εδώ έγινε μια πολύ καλή αρχή» δήλωσε η κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά για την υποδοχή που είχε από τον κόσμο.

Η Σταυρούλα Γιαννούλη με τη πολυετή εμπειρία της στο ημιμόνιμο και ιατρικό μακιγιάζ και το microblading, αλλά και τη συμμετοχή της σε διεθνή Συνέδρια και επιμορφωτικά Σεμινάρια, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Τεχνίτριες και Δασκάλες τόσο εντός όσο και εκτός των Ελληνικών συνόρων, που την εμπιστεύονται τόσο όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν στην τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ όσο και όσοι πελάτες επιθυμούν άριστα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.