ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Make it matte, make a blast: Αυτά είναι τα νέα αγαπημένα μας ματ κραγιόν


26 Οκτωβρίου 2018

labsolu_rouge_drama_matte_2018.jpg

Make it matte, make a blast –αυτό είναι το σύνθημα του νέου L’Absolu Rouge Drama Matte για όλες τις φαν των lips statement. Αναπάντεχο και χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την άνεση, αυτό το σούπερ ματ κραγιόν δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που λατρεύουν να παίζουν με τις αποχρώσεις και τα τολμηρά φινιρίσματα, αφού συνδυάζει τα φωτεινά χρώματα με το απόλυτα ματ τελείωμα και την εξαιρετικά άνετη υφή.

Από όταν δημιουργήθηκε το L’Absolu Rouge εστίασε σε τρεις αξίες: την προσέγγιση της απόχρωσης ως τέχνη, την εξασφάλιση μιας εκλεπτυσμένης γαλλικής πινελιάς και τον συνδυασμό της πολυτέλειας με την ευχάριστη εφαρμογή για αίσθηση υπέροχης άνεσης. Τις sheer και κρεμώδεις αποχρώσεις που λανσαρίστηκαν το 2016, φέτος το L'Absolu Rouge δίνει νέο νόημα στην τάση του ματ –ή μάλλον του απόλυτου ματ: με το L'Absolu Rouge η τάση αυτή αγγίζει απίστευτα επίπεδα άνεσης, έντασης και κομψοτητας.

Φλογερά κόκκινα, εκθαμβωτικά πορτοκαλί, εκρηκτικά ροζ, διαπεραστικά καφέ… 15 άκρως εντυπωσιακές αποχρώσεις, για να πειραματιστείτε με τόλμη. Τρία από αυτά ξεχωρίζουν: το 157 Obsessive Red, το 388 Rose Lancôme, και το 507 Dram’Atic. Εμβληματικές αποχρώσεις με χαρακτηριστικό γνώρισμά τους την πλήρως εναρμονισμένη θήκη τους, αντί για τις μαύρες θήκες που της υπόλοιπης συλλογής.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, το L’Absolu Rouge Drama Matte υιοθετεί το ίδιο πνεύμα όπως και το αρχικό L’Absolu Rouge. Μια ομοιότητα που συνδυάζει το ματ μαύρο φινίρισμα και το σατινέ μαύρο τριαντάφυλλο της Lancôme που είναι χαραγμένο στο καπάκι.

Η σύνθεση του L’Absolu Rouge Drama Matte είναι πραγματικά ασύγκριτη: πιο ματ, πιο έντονη, πιο φωτεινή από τις συνηθισμένες ματ αποχρώσεις· και ταυτόχρονα κρεμώδης, απαλή και απίστευτα άνετη. Η Lancôme αποκαλύπτει μια εκπληκτική υφή που αλλάζει δραματικά τα δεδομένα στη μέχρι τώρα έννοια του απόλυτου ματ.

Πιο κρεμώδες, απόλυτο ματ Η σύνθεση του L’Absolu Rouge Drama Matte βασίζεται σε ένα «σύμπλοκο απαλότητας» που συνδυάζει τις σφαιρικές πούδρες με τα μεταξένια έλαια –κι αυτό είναι που κάνει την υφή του τόσο πλούσια, απαλή, και εύκολη στην εφαρμογή. Και το μπόνους: οι σφαιρικές πούδρες λειαίνουν τις μικρές γραμμές κατά την εφαρμογή.

Πιο άνετο, απόλυτο ματ δεδομένης της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ματ χρωστικές, μπορεί να υπέθετε κανείς ότι το L’Absolu Rouge Drama Matte ξηραίνει τα χείλη. Αλλά θα έκανε λάθος: η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες και θρεπτικά έλαια (έλαιο jojoba, συγκεκριμένα). Χάρη στα συστατικά αυτά που εξασφαλίζουν υπέροχη αίσθηση, η χρωματική ένταση και το ματ φινίρισμα συνδυάζονται προσφέροντας άνεση που διαρκεί όλη μέρα. Ή όλη νύχτα.

Πιο φωτεινό, απόλυτο ματ πολλές ματ υφές μοιάζουν σχεδόν θαμπές. Κι εκεί έρχεται το L’Absolu Rouge Drama Matte, που παντρεύει το ματ με τη φωτεινότητα, χάρη στον συνδυασμό των χρωστικών νέας γενιάς με ένα τζελ που διαχέει το φως. Δύο συστατικά που παίζουν με το φως και συμβάλλουν στη διάχυσή του στην επιφάνεια των χειλιών. Το ματ αποτέλεσμα ενισχύεται, ενώ η επιφανειακή λάμψη του χρώματος μεγιστοποιείται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.