ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Εκπαιδεύσου τώρα στη νέα Τάση που σαρώνει σε όλο τον κόσμο


10 Μαΐου 2019

stayroyla_giannoyli.jpg

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για το τι καριέρα πρέπει να επιλέξει κανείς, ποιος τομέας είναι περισσότερο κερδοφόρος και τελικά τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης. Αναμφισβήτητα όσο υπάρχουν γυναίκες – όπως λέει και μια φίλη – ο τομέας που δε θα γνωρίσει ποτέ κρίση είναι αυτός της Ομορφιάς!

Πολλές οι τεχνικές, πολλοί οι ειδικοί αλλά όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσεις με τι να επιλέξεις να ασχοληθείς, πώς μπορείς να ξέρεις ότι η επιλογή σου είναι η σωστή και θα σου προσφέρει ένα σίγουρο μέλλον;

Συναντήσαμε τη κ. Σταρούλα Γιαννούλη Αισθητικό και PHIMASTER - Δασκάλα της PHIACADEMY, της Νο1 Ακαδημίας ομορφιάς στον κόσμο και μοιράστηκε μαζί μας χρήσιμες συμβουλές για όλους τους νέους που θέλουν να μπουν και να εργαστούν τον χώρο της Ομορφιάς.

«Έχοντας διανύσει μια πορεία άνω των 25 ετών στο χώρο και, βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και ιδιαίτερα το Microblading, μπορώ με απόλυτη επίγνωση και σιγουριά να πω ότι η ενασχόληση με αυτό το αντικείμενο, είναι σίγουρο ότι θα ανταμείψει ηθικά και υλικά τον επαγγελματία, που με ζήλο και αφοσίωση θα αφιερωθεί σε αυτό το επάγγελμα.

Καθημερινά εκπαιδεύω ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που αποφασίζουν να ασχοληθούν με υπηρεσίες ομορφιάς και αυτό που εισπράττω απ ‘όλους, είναι ότι γνωρίζουν πως είναι ένας τομέας που τους δίνει άπειρες δυνατότητες εξέλιξης. Αυτό όμως που με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω πολύ γρήγορα, είναι ότι πράγματι αυτό ισχύει, αρκεί όπως τους συμβουλεύω πάντα να έχουν θέληση και υπομονή για ότι αποφασίζουν να κάνουν. Στον χώρο μας δεν υπάρχει η έκφραση «ξοδεύω χρήματα» αλλά «επενδύω», γιατί πολύ απλά όσοι επιλέγουν να γίνουν εξειδικευμένοι τεχνίτες στο microblading, καταλαβαίνουν ότι είναι ένα πεδίο που τους προσφέρει ιδανικές προοπτικές εξέλιξης.

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων, μαθαίνουμε στους νέους τεχνίτες πώς να δημιουργούν το ιδανικό σχήμα φρυδιών και, πώς με την τεχνική Phibrows Microblading να δημιουργούν φρύδια άκρως ρεαλιστικά και με ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Είμαστε δίπλα στον κάθε ένα ξεχωριστά και τους υποστηρίζουμε ακόμη και μετά το πέρας της εκπαίδευσης. Η πρόοδος τους και η εξέλιξη τους είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μένα».

Γιατί όμως να επιλέξουμε την συγκεκριμένη Ακαδημία?

Η Ακαδημία Phibrows, είναι η μεγαλύτερη και αρτιότερη στον τομέα της Ομορφιάς Διεθνώς! Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και, της ανάδειξης των Μαθητών της ανάμεσα στους καλύτερους Τεχνίτες Διεθνώς!

Σε όλους τους Μαθητές και Μαθήτριες με το που θα ξεκινήσουν, δίνεται ένα πλήρες kit επαγγελματικών προϊόντων εργασίας, με το οποίο τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν τουλάχιστον 80 εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ, πέρα από την πρακτική τους εξάσκηση!

Όλοι οι Μαθητές και Μαθήτριες, εισάγονται στο on line σύστημα διαδραστικής εκπαίδευσης Craft Master, για συνεχή υποστήριξη από απόσταση από την Master - Δασκάλα, για 24ώρες/ 7 ημέρες και για 1 ολόκληρο 6μηνο μέσω της εφαρμογής αυτής!

Το Craft Master app είναι μία online εφαρμογή για Android και IOS, που επιτρέπει στους μαθητές της Ακαδημίας Phibrows, να αλληλεπιδρούν με την υπεύθυνη Master - Δασκάλα για το χρονικό διάστημα των 6 μηνών που διαρκεί η εκπαίδευση. Η εφαρμογή έχει 12 διαφορετικά επίπεδα - εξετάσεις με διαλέξεις, με οπτικοακουστικό υλικό και εκατοντάδες φωτογραφίες, οι οποίες βοηθούν τους μαθητές να μάθουν ότι χρειάζεται να ξέρουν για την τεχνική Microblading. Οι μαθητές πρέπει να περάσουν κάθε επίπεδο - εξέταση, βήμα-βήμα ώστε να αποκτήσουν την επίσημη πιστοποίηση από την Ακαδημία και να ονομαστούν Phibrows Artists!

Μετά την επιτυχή έκβαση της όλης διαδικασίας εκπαίδευσης, όλοι οι Μαθητές/τριες αποκτούν την Διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Phibrows Artist ως Τεχνίτες/τριες Microblading.

Όλοι οι Τεχνίτες/τριες εμφανίζονται στον Παγκόσμιο Χάρτη Phibrows Map στο site της Ακαδημίας, με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους, για την καλύτερη διευκόλυνση εύρεσης των Τεχνιτών στις αντίστοιχες αναζητήσεις των υποψήφιων Πελατών ανά χώρα, περιοχή και πόλη.

Όλοι οι Τεχνίτες/τριες, αποκτούν τη δυνατότητα έπειτα από 1 έτος, να προαχθούν στο βαθμό του Royal Artist, που σημαίνει Κορυφαία Τεχνίτρια/της του microblading!

Όλοι οι Τεχνίτες/τριες, έχουν την δυνατότητα της Συνεχούς Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης μέσα από τις Εκπαιδεύσεις Τελειοποίησης – Perfection Trainings, τις νέες τεχνικές και προϊόντα, και της συμμετοχής στα Διεθνή Masterclasses και τα Συνέδρια της Branko Babic PhiAcademy!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκπαιδεύσεις και τις δυνατότητες εξέλιξης μπορείτε να επικοινωνήσετε:

210 8253469

[email protected]

www.biocolours.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.