ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate: Μια ιστορία για μια νέα δύναμη


15 Ιανουαρίου 2020

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate: Μια ιστορία για μια νέα δύναμη

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Εύκολα μαρτυρά την κούραση και την εξάντληση ενώ γύρω στην ηλικία 25, αρχίζουν να εμφανίζονται γενικά σημάδια γήρανσης. Περιττό να αναφερθούμε στην καθημερινή φθορά που προκαλούμε τρίβοντας τα μάτια μας – είτε για να καταπολεμήσουμε την κούρασή μας ή την κόπωση από την οθόνη, ή για να απομακρύνουμε την επίμονη μάσκαρα ή επειδή είναι ερεθισμένα από τα αλλεργιογόνα και τη ρύπανση. Αυτή η μορφή τριβής μπορεί να αποδυναμώσει σημαντικά την περιοχήγύρω από τα μάτια.

jenny.gr

Το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ενισχύει την εύθραυστη αυτή επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τις φθορές από την καθημερινή τριβή και αναδεικνύοντας μια πρωτόγνωρη δύναμη. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην πρόληψη της ξηρότητας και στην εμφάνιση ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης.

Είτε χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο προϊόν περιποίησης ματιών Shiseido για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμά του, αποτελεί ένα νέο τρόπο να δείτε περισσότερη απαλότητα και λάμψη γύρω από τα μάτια.
Λέγεται ότι τα μάτια αποκαλύπτουν την ηλικία μας. Πώς μπορούμε να τα προστατέψουμε και να τα θωρακίσουμε από τις φθορές;

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ

Η Shiseido παρουσιάζει το νέο προϊόν περιποίησης ματιών που αποδεδειγμέναμειώνειτιςσυνέπειεςτηςτριβήςκατά30%.*
Συνδυάζοντας μια πρόσφατα ανεπτυγμένη τεχνολογία με την καινοτόμα σύνθεση του Ultimune, το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate προστατεύει την περιοχή των ματιών συμβάλλοντας στη μείωση των επιπτώσεων της τριβής και στη βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας. Αντιμετωπίζει τη φθορά και την επιτάχυνση της εμφάνισης σημαδιών γήρανσης που μπορεί να προκληθούν από την τριβή και την εντατική αφαίρεση του μακιγιάζ.

jenny.gr

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

39 πατέντεςευρεσιτεχνίας.151βραβεία. Το Ultimune έχει την ικανότητα να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα εκ των έσω, ενισχύοντας τη φυσική εσωτερική άμυνα του δέρματος. Στη καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται η Τεχνολογία ImuGeneration™ της Shiseido. Mε ένα εξαιρετικό μείγμα συστατικών βοτανικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων βρίσκονται το μανιτάρι Reishi για ενίσχυση και το εκχύλισμα Ίριδας για ενέργεια, βελτιώνουν την κατάσταση της επιδερμίδας και τη διατηρούν στην ιδανική κατάσταση ακόμα και συνθήκες έντονου στρες.

Το νέο Ultimune Eye περιέχει επίσης το Smoothing Defense Complex, το οποίο δρα σαν μια ασπίδα προστασίας της εύθραυστης περιοχής των ματιών, από τις συνέπειες της τριβής. Συγχρόνως, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων αυξάνει την υγρασία της επιδερμίδας και ενισχύει τη φυσική άμυνά της.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΟΡΑΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate είναι τόσο διάφανο που αφήνει μόνο ένα αόρατο πέπλο και μια διαρκή αίσθηση δροσιάς. Διάσημο για την έξοχη υφή του, ίδια με αυτή Ultimune για το πρόσωπο, η απαλή, δροσερή υφή του χαρίζει μια φυσική αίσθηση.
To Ultimune Eye διεισδύει στη λεπτή επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, δημιουργώντας μια ανακουφιστική αίσθηση προστασίας αμέσως μετά την εφαρμογή.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΡΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑΧΡΗΣΗΣ Οι γυναίκες διαπίστωσαν αξιόλογη βελτίωση και στα πέντε προβλήματα της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών: οιδήματα, μαύροι κύκλοι, ρυτίδες, τραχύτητα και απώλεια ελαστικότητας.*

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate δεν μειώνει απλώς τη φθορά από την τριβή κατά 30%.*

Βοηθά επιπλέον στην αντιμετώπιση της τραχύτητας, των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος, της εμφάνισης ρυτίδων και της απώλειας ελαστικότητας - τα πέντε βασικά προβλήματα που επηρεάζουν την εμφάνιση της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Και όλα αυτά ενισχύοντας συγχρόνως την εσωτερική δύναμη της επιδερμίδας, την απαλότητα και την ελαστικότητά της .
Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με το Ultimune: –Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. –Μια μόνο δόση αρκεί για να καλύψει όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια. –Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, συνδυάστε το με μια άλλη αντιγηραντική περιποίηση ματιών Shiseido— κατά προτίμηση με την BenefianceEye Cream.

jenny.gr

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ** Το Ultimune ενισχύει τη δράση άλλων προϊόντων. Ο συνδυασμός των προϊόντων προσφέρει στις χρήστριες  ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τη χρήση μόνο του Ultimune Eye ή μόνο της Benefiance Eye.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Tα κύτταρα Langerhans δρουν ως φρουροί του ανοσοποιητικού συστήματος — εντοπίζοντας, δεσμεύοντας και απομακρύνοντας κάθε ξένο σώμα και καταστέλλοντας τις αντιδράσεις που ενδέχεται οι ουσίες αυτές να προκαλέσουν. Με την συνεχή παραγωγή και τόνωση των κυττάρων Langerhans, η εντυπωσιακή αυτή φροντίδα για την περιοχή των ματιών περιορίζει τους παράγοντες που προκαλούν φθορά και δημιουργεί ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για μια φωτεινή, ανθεκτικήεπιδερμίδα.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ & ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Η νέα αυτή καινοτόμος τεχνολογία λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για την επιδερμίδα σας με στόχο την σημαντική μείωση της φθοράς που προκαλείται από την τριβή. Περιφρουρεί την επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ συγχρόνως  προστατεύει ξεχωριστά, τα κύτταρα κάθε στιβάδας και διατηρεί την εσωτερική άμυνά τους.

Τρία συμπλέγματα Shiseido συνδυάζονται για να προσφέρουν αυτήν την πολυεπίπεδη προστασία:
SKIN SHIELD (Έλαιολείανσης) Συμβάλλει στη μείωση της τριβής στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
CELL SHIELD (Σιρόπι αραβοσίτου με υψηλά επίπεδα φρουκτόζης) Συμβάλλει στην άμεση συνοχή της κερατίνης στιβάδας  για την προστασία των αποθεμάτων υγρασίας και την ελαχιστοποίηση της φθοράς.
LIPID SHIELD (Καρυδέλαιο Μακαντάμια) Συμβάλλει στην ανάμειξη με τα ενδοκυτταρικά  λιπίδια για την προστασία των κυττάρων της κεράτινης στιβάδας με στόχο μια πιο φωτεινή και ενυδατωμένη περιοχή γύρω από τα μάτια.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ IMUMOISTURE Πανίσχυρο μείγμα, το οποίο περιέχει εκχύλισμα μαντζουράνας και γλυκερίνη, συμβάλλει ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η υγρασία και να ενισχυθεί η παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Το εκχύλισμα μαντζουράνας είναι επίσης γνωστό για τη δράση του κατά των ελευθέρων ριζών οι οποίες μπορεί φθείρουν το σύστημα ανεφοδιασμού της επιδερμίδας των κυττάρων Langerhans

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.