ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Huda Beauty: Δωρίζει 100.000 δολάρια σε freelance makeup artists εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού


Ελένη Τσούτση

31 Μαρτίου 2020

Huda Beauty: Δωρίζει 100.000 δολάρια σε freelance makeup artists εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού

Η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σχεδόν όλα τα επαγγέλματα και ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και οι makeup artists.

Η διάσημη makeup artist, Huda Kattan γνωρίζοντας πολύ καλά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας freelance makeup artist και το brand της Huda Beauty αποφάσισαν να δωρίσουν 100.000 δολάρια σε 100 διαφορετικούς επαγγελματίες.

Αυτές οι ενέργειες είναι πολύ σημαντικές να γίνονται ώστε να "τονωθούν" οι άνθρωποι που εργάζονται και στον χώρο της ομορφιάς.

Χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από το video που ανέβασε στο Instagram:

«Είτε νοσήσουμε είτε όχι, όλοι θα επηρεαστούν οικονομικά και κάποιοι δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από αυτόν τον οικονομικό αντίκτυπο”, είπε η ίδια η Kattan στο Instagram. Η ίδια θυμάται τον εαυτό της όταν ξεκίνησε το brand το 2016 και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. “Δεν μπορούσα ούτε να πληρώσω για τον μισθό μου: Οι υπάλληλοί μου δεν το ήξεραν αυτό, αλλά έπρεπε να χρησιμοποιώ τα χρήματα που έβγαζα ως influencer για να πληρώσω τους μισθούς τους”, είπε. “Είναι δύσκολο να διοικείς μια επιχείρηση, πόσo μάλλον όταν μπαίνει και μία πανδημία στο παιχνίδι… πολλοί δεν θα επιζήσουν, τέλος», συμπλήρωσε.

«Θα δώσουμε $1.000 σε 100 από εσάς τους freelance makeup artists”, γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram. “Σας παρακαλώ, μείνετε ασφαλείς και υγιείς, σας αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.