ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Mon Rêve – The makeup brand made of dreams


16 Ιουλίου 2020

Mon Rêve – The makeup brand made of dreams

Καλώς ήρθες στον κόσμο της Mon Rêve, το νέο makeup brand που θα σου κλέψει τη καρδιά με τις ονειρικές υφές και τα έντονα χρώματά του.
Τα προϊόντα της Mon Rêve ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή τους ποιότητα και τις playful συσκευασίες που θα χαίρεσαι να βλέπεις στο νεσεσέρ σου.

Ανταποκρινόμενη στις πιο hot τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Mon Rêve δημιουργεί μοναδικές συλλογές προϊόντων με καινοτόμες φόρμουλες.

Την γκάμα της Mon Rêve μπορείς να την βρεις σε ένα από τα πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, online και in-store.
Δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο summer look χρησιμοποιώντας τη Bronze Skin SPF 20 για ελαφριά, διάφανη κάλυψη και λαμπερή sun kissed επιδερμίδα. Το Stellar Highlighter σε υγρή μορφή θα σου προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη στα σημεία που επιθυμείς ενώ η Take Me Up Mascara θα σου χαρίσει απαράμιλλο όγκο και μήκος. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου βάζοντας στα χείλη σου την αγαπημένη σου απόχρωση Matte Lips και είσαι έτοιμη για τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!

Δες παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για τα αγαπημένα μας προϊόντα:

Matte Lips

Το Matte Lips, το νέο υγρό ματ κραγιόν της Mon Rêve με εξαιρετικά κρεμώδη και ελαφριά βελούδινη υφή, που προσφέρει πλούσιο και σταθερό χρώμα, παραμένοντας αναλλοίωτο για πολλές ώρες, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Διαθέτει ειδικό πινελάκι ακριβείας που εφάπτεται στα χείλη, για εύκολη εφαρμογή και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Διαθέσιμο σε 16 υπέροχες αποχρώσεις!
Stellar Highlighter

Υγρή λάμψη για αστρικές εμφανίσεις! Ξέχνα τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Το Stellar Highlighter θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τη λάμψη που κρύβεις μέσα σου. Οι ιριδίζουσες μικρό-πέρλες και η ενυδατική φόρμουλα που περιέχει φωτίζουν φυσικά το δέρμα, χαρίζοντας ένα λαμπερό και αδιάβροχο αποτέλεσμα. Εφάρμοσε στα ζυγωματικά, στο κόκαλο του φρυδιού, στη ράχη της μύτης, στο κέντρο του άνου χείλους, στα κόκαλα του στέρνου & ντεκολτέ. Tip: Ανάμειξε το με το αγαπημένο σου foundation για ακόμα πιο φυσικά φωτεινό δέρμα.

Nude Skin Tinted Cream Combination Skin & Dry Skin

Be the best version of your own skin χάρη στη νέα κρέμα με χρώμα Nude Skin SPF 20 από την Mon Rêve. Προσφέρει διάφανη κάλυψη, εξομοιώνει τον τόνο του δέρματος και νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα όλη μέρα. Παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα ενισχύοντας την ελαστικότητα της. Επίλεξε τη Nude Skin Normal/Combination Skin εάν επιθυμείς ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα και τη Nude Skin Normal/Dry Skin εάν αναζητάς ένα λαμπερό τελείωμα. Θα τη βρεις διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις (light, medium, dark).

Bronze Skin Combination & Dry Skin

Για να είσαι μια Bronze Goddess όλο το χρόνο δοκίμασε τη νέα Tanned Effect Cream Bronze Skin SPF 20 από την Mon Rêve. Προσφέρει διάφανη κάλυψη εξομοιώνοντας το φυσικά ηλιοκαμένο δέρμα καθώς χαρίζει μαυρισμένη επιδερμίδα όλο το χρόνο. Παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα καθώς περιέχει συστατικά που φροντίζουν το δέρμα. Επίλεξε τη Bronze Skin Normal/Combination Skin για ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα και τη Bronze Skin Normal/ Dry Skin εάν αναζητάς ένα λαμπερό τελείωμα. Θα τη βρεις διαθέσιμη σε δύο μοναδικές αποχρώσεις (light,medium).

Shape Guru

Ανακάλυψε τη νέα παλέτα σμίλεψης για το πρόσωπο Shape Guru από την Mon Rêve και γίνε Guru στη τέχνη της φωτοσκίασης. Διάλεξε μία από τις τρεις παλέτες που ταιριάζει καλύτερα στο τόνο της επιδερμίδας σου (ανοιχτή- μεσαία- σκούρα) με έξι ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις για λάμψη, σκίαση και ρουζ και ανάδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Η κάθε παλέτα περιέχει φόρμουλα από φυσικά ορυκτά συστατικά, μαλακτικούς παράγοντες και βιταμίνη Ε για απαλό, ελαστικό και αναζωογονημένο δέρμα.

Take Me Up Mascara

Η Take Me Up είναι μία all-time classic μάσκαρα που όλες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας. Με μία μόνο κίνηση χαρίζει βλεφαρίδες με απαράμιλλο όγκο και μήκος. Η υπέρ – κρεμώδης σύνθεση της επιτρέπει το χτίσιμο του όγκου.
Το βουρτσάκι της βοηθάει ακόμα και τις πιο αρχάριες να αποκτήσουν βλέμμα που μαγνητίζει. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Rose Champagne Eyeshadow Collection

Η ζωή είναι μια μεγάλη γιορτή! Η παλέτα Rose Champagne από την Mon Rêve εμπνευσμένη από τα μοναδικά χρώματα των αμπελιών της Καμπανίας σε βοηθά να αναδείξεις τη ρομαντική σου διάθεση. Περιλαμβάνει 11 υπέροχες γήινες αποχρώσεις του μπεζ, του χρυσαφί και του ροζ συνδυασμένες με κόκκινα, ζεστά πράσινα και καφέ. Οι βελούδινες ματ και μεταξένιες σατινέ υφές είναι ειδικά επιλεγμένες και τοποθετημένες έτσι ώστε να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς όλες τις ώρες της ημέρας.

Getaway Eyeshadow Collection

Δραπέτευσε από την καθημερινότητα σου, χρησιμοποιώντας τη παλέτα Getaway από την Mon Rêve και ταξίδεψε σε εξωτικούς προορισμούς. Μια παλέτα που περιλαμβάνει 11 υπέροχες αποχρώσεις του μπλε και του τιρκουάζ συνδυασμένες με ζεστά καφέ και τα χρυσαφί της άμμου, ειδικά επιλεγμένες και τοποθετημένες έτσι ώστε να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς και να απολαμβάνεις ένα διαφορετικό ηλιοβασίλεμα κάθε φορά. Οι ματ και ιριδίζουσες σκιές απλώνονται ομοιόμορφα, έχουν έντονη απόδοση χρώματος και την καθιστούν ιδανική για να την χρησιμοποιείς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.