ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η L’Oreal Paris λανσάρει τις νέες αμπούλες γλυκολικού οξέος Revitalift Laser


22 Ιουλίου 2020

Η L’Oreal Paris λανσάρει τις νέες αμπούλες γλυκολικού οξέος Revitalift Laser

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

Το δέρμα δέχεται συνεχώς επιθέσεις από επιβλαβείς παράγοντες του περιβάλλοντος, από τις καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση μέχρι το καθημερινό στρες. Αυτό αδιαφανοποιεί, άμεσα ή έμμεσα, τις στοιβάδες του δέρματος, δυσχεραίνοντας την αντανάκλαση του φωτός, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τη λάμψη και την υγιή όψη της.

Πέραν των εξωγενών αυτών φαινομένων, η φυσική κυτταρική ανανέωση επιβραδύνεται με την ηλικία. Τα νεκρά κύτταρα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιδερμίδα, αυξάνοντας την έκθεσή της σε βλαβερές επιπτώσεις και κάνοντάς τη ορατά πιο θαμπή και γερασμένη, με λεπτές γραμμές, ρυτίδες και σκούρες κηλίδες.

jenny.gr

Στην καρδιά της επιστήμης της λαμπερής επιδερμίδας βρίσκεται το πίλινγκ. Το πίλινγκ είναι μια από τις πέντε κορυφαίες επιλογές που συνιστούν οι δερματολόγοι για την ενίσχυση της λάμψης –το κλειδί για επιδερμίδα με πιο νεανική όψη. Γι’ αυτό, για την πιο πρόσφατη καινοτομία της στη σειρά Revitalift Laser, η L’Oréal Paris άντλησε έμπνευση από τη μακρόχρονη αυτή τάση.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ


Το πανίσχυρο αυτό συστατικό αποκαθιστά την ποιότητα της επιδερμίδας και δίνει ομοιομορφία στον τόνο της, γι’ αυτό και οι δερματολόγοι το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν στη διαδικασία του πίλινγκ σε υψηλές συγκεντρώσεις (30-70%). Πώς λειτουργεί; Χάρη στο χαμηλό μοριακό βάρος του, διεισδύει εύκολα και γρήγορα στην επιδερμίδα επιταχύνοντας την απολέπιση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα διασπώντας τους πρωτεϊνικούς δεσμούς μεταξύ τους. Έτσι, η κυτταρική ανανέωση

jenny.gr

επιταχύνεται σε κάθε στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύεται η κυτταρική διαίρεση βαθύτερα στο εσωτερικό του δέρματος.
Ωστόσο, η υψηλή συγκέντρωση γλυκολικού οξέος μπορεί να προκαλέσει νυγμό, ερυθρότητα και δυσφορία. Γι’ αυτό, ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν πλέον προσαρμοσμένες λύσεις που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο σπίτι.

Με το λανσάρισμα των Revitalift Laser Αμπουλών απολέπισης νυκτός, τα Εργαστήρια της L’Oréal κατάφεραν να αναπτύξουν μια σύνθεση με 10% γλυκολικό οξύ, ιδανική για χρήση το βράδυ στην άνεση του σπιτιού σας. Εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα λείανσης, λάμψης, και μείωσης των λεπτών γραμμών και των καφέ κηλίδων.

Εκτός από το 10% γλυκολικό οξύ, οι αμπούλες είναι επίσης εμπλουτισμένες με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες όπως αλοΐνη, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη. Η σύνθεσή τους δεν περιέχει άρωμα, ενώ η ανοχή της έχει υποβληθεί σε δοκιμές υπό δερματολογικό έλεγχο. Το προϊόν σφραγίζεται σε μορφή φιαλιδίου, ώστε το pH 3.7 να παραμένει ενεργό και σταθερό μέχρι τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν κλινικές δοκιμές σε 142 γυναίκες, 40-70 ετών, οι οποίες χρησιμοποίησαν το προϊόν κάθε βράδυ για μία εβδομάδα, σε συνδυασμό με μια κρέμα με SPF το πρωί.
Μετά από μία αμπούλα, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή. Μετά από επτά αμπούλες, η επιδερμίδα έχει πιο λεία όψη, οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί και οι καφέ κηλίδες έχουν απαλυνθεί. Οι γυναίκες που δοκίμασαν το προϊόν επιβεβαίωσαν τα ορατά αποτελέσματά του στην ποιότητα της επιδερμίδας τους:
•     το 85% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους είχε υγιής όψη
•     το 81% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους αναδομήθηκε
•     το 79% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο λαμπερή & φωτεινή
•     το 77% των γυναικών δήλωσαν ότι οι πόροι τους ήταν λιγότερο ορατοί
•     το 79% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο διαυγής
Επιπλέον, το 92% των γυναικών δήλωσαν ότι οι η φροντίδα 7 ημερών Revitalift Laser Αμπουλών απολέπισης νυκτός, ενσωματώθηκε τέλεια στη ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας τους και ότι προετοίμασε την επιδερμίδα τους για το επόμενο βήμα του προγράμματος περιποίησής τους.


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ

Ανοίξτε την αμπούλα με τρία απλά βήματα:


Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αμπούλες;


Εφαρμόστε μία αμπούλα κάθε βράδυ, σε εντελώς καθαρή επιδερμίδα, για ενίσχυση τις λάμψης. Απλώστε απαλά τη σύνθεση σε όλο τις το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια τις νύχτας, ώστε να διεισδύσει βαθιά στην επιδερμίδα τις. Αν θέλετε, μπορείτε μετά να εφαρμόσετε μια κρέμα νυκτός –είναι σημαντικό τις να περιμένετε πρώτα πέντε λεπτά, ώστε το γλυκολικό οξύ να μπορέσει να δράσει πλήρως.

Ο απαραίτητος σύμμαχος, για βέλτιστη ανοχή και αποτελεσματικότητα


Επειδή το γλυκολικό οξύ απολεπίζει τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, είναι πιθανόν η επιδερμίδα σας να παρουσιάσει προσωρινή ευαισθησία στον ήλιο. Γι’ αυτό, πρέπει να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση ένα προϊόν με δείκτη αντηλιακής προστασίας υψηλότερο από SPF15. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την κρέμα ημέρας Revitalift Laser Day SPF 20, η οποία παρέχει βέλτιστη προστασία ενάντια τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες και τις σκούρες κηλίδες.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


«Το γλυκολικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως από τους δερματολόγους στα πίλινγκ προσώπου. Θελήσαμε λοιπόν να βελτιστοποιήσουμε τη συγκέντρωσή του και τον συνδυασμό του με άλλα ενεργά συστατικά, ώστε να αναπτύξουμε μια αποτελεσματική αλλά και μη ερεθιστική σύνθεση που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι.


Με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται και λειαίνεται, και η επιδερμίδα ανακτά τη φυσική λάμψη και τη φωτεινότητά της. Η σύνθεσή μας με γλυκολικό οξύ –σε μορφή αμπούλας, για να χρησιμοποιείται κάθε βράδυ– είναι το κλειδί για πιο νεανική επιδερμίδα που αντανακλά το φως, σε κάθε ηλικία.», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana Global Scientific Director της L’Oreal Paris.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ REVITALIFT LASER X3

ΤΟ ΒΡΑΔΥ:
Βήμα 1: Revitalift Laser Aμπούλες Απολέπισης Νυκτός
Βήμα 2: Revitalift Laser Κρέμα Νύχτας
Βήμα 3: Revitalift Laser Κρέμα Ματιών
ΤΟ ΠΡΩΙ:
Βήμα 1: Revitalift Laser Ορός
Βήμα 2: Revitalift Laser SPF20 Κρέμα ημέρας
Βήμα 3: Revitalift Laser Κρέμα Ματιών

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κι εσείς την ολοκληρωμένη ρουτίνα της σειράς Revitalift Laser που προλαμβάνει όλα τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει
λάμψη & φωτεινότητα.
Γιατί σας αξίζει !

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.