ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Cosmoss: Το νέο wellness brand της Kate Moss και όσα γνωρίζουμε για αυτό


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2022

Cosmoss: Το νέο wellness brand της Kate Moss και όσα γνωρίζουμε για αυτό
Αυτό το μήνα, τα αγγλικά tabloids άρχισαν να γράφουν ότι η Kate Moss ετοιμάζεται να λανσάρει ένα δικό της brand

Λοιπόν, αυτή η είδηση είναι αληθινή καθώς την Τρίτη, το 48χρονο supermodel επιβεβαίωσε όλες τις φήμες, αναρτώντας ένα video με την ίδια να πηγαίνει για μπάνιο και γράφοντας στη λεζάντα: «Το Cοsmoss είναι αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής». Μάλιστα, η ίδια κάλεσε τους θαυμαστές της να την στηρίξουν σε αυτό της το νέο ξεκίνημα με ένα follow στο νέο Instagram account του brand.

Η Daily Mail αναφέρει ότι εκτός από τις κρέμες και τα καθαριστικά προσώπου, το Cosmoss θα έχει και και προϊόντα ευεξίας. Ακόμη, φαίνεται ότι θα υπάρχουν και αρώματα, καθώς η μάρκα έχει πει ότι «το άρωμα του Cosmoss ανανεώνεται και ολοκληρώνεται». Όλα θα «δημιουργηθούν σχολαστικά με γνώμονα την ευημερία, χρησιμοποιώντας ισχυρές, φυσικές ουσίες».

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ένα κουτί με 25 φακελάκια τσάι θα κοστίζει περίπου $25, κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ κακό σε σύγκριση με το κουτί των 15 που πουλάει η Gwyneth Paltrow για $32 στο Goop. Όσον αφορά τα προϊόντα skincare, υποθέτουμε ότι δεν κοστίζουν τόσο όσο η αγαπημένη ενυδατική κρέμα 1.100 δολαρίων στην ορκίζεται ο Moss.

Τα πρώτα προϊόντα του Cosmoss θα είναι διαθέσιμα στη 1 Σεπτεμβρίου, άρα σχεδόν σε μία εβδομάδα. Αν κρίνουμε πάντως από την αισθητική που έχει ο λογαριασμός στο Instagram φαίνεται ότι θα έχει ιδιαίτερα και προσεγμένα beauty items. Kate Moss είναι αυτή, δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS