ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

GNTM5 και DUST+CREAM για 5η χρονιά μαζί!


12 Σεπτεμβρίου 2022

GNTM5 και DUST+CREAM για 5η χρονιά μαζί!
Υπερήφανος υποστηρικτής της ομορφιάς και του λαμπερού κόσμου της μόδας, η DUST+CREAM, στηρίζει για 5η χρονιά, ως «Αποκλειστικός Χορηγός προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος», τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μόδας της ελληνικής τηλεόρασης, Greece’s Next Top Model

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η DUST+CREAM αναλαμβάνει, μέσω της ευρείας προϊοντικής γκάμας που διαθέτει, το μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου και σώματος των διαγωνιζόμενων, που στοχεύουν στην κατάκτηση της κορυφής του GNTM για το 2022. Βραβευμένα και αγαπημένα προϊόντα της DUST+CREAM, θα συντροφεύουν τις διαγωνιζόμενες του GNTM 5 στο μαγικό ταξίδι ομορφιάς στο σπίτι αλλά και στις δοκιμασίες του δημοφιλούς διαγωνισμού μόδας.

Η DUST+CREAM, η αμιγώς ελληνική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης, με το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των 88 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνει διαχρονικά βάση, χρώμα και υφή στα όνειρα και τους στόχους όλων των γυναικών που ομορφαίνουν τον κόσμο μας με το χαμόγελό τους.

#GNTMgr #BeautyIsMyPlayground

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.