ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δείξε με κάθε τρόπο στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς


Σταυρούλα Γιαννούλη

8 Μαρτίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δείξε με κάθε τρόπο στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς
Pexels
Κάθε γυναίκα είναι ένα σύμπαν. Με όνειρα, επιθυμίες, στόχους, δύναμη, κουράγιο, θάρρος, ικανότητες, αγάπη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, ας αναλογιστούμε πόσα αξίζουμε. Πόσα προσφέρουμε καθημερινά αθόρυβα. Σε πόσους ρόλους καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε χωρίς να διατυμπανίζουμε την ενέργεια που προσφέρουμε. Κάθε γυναίκα αξίζει να γιορτάζει την υπάρξή της κάθε στιγμή της ζωής της. Αξίζει να δέχεται και να προσφέρει στον εαυτό της το καλύτερο.

Αν κάτι πάνω στον εαυτό της δεν την ικανοποιεί, έχει δικαίωμα να το αλλάζει χωρίς να περιμένει και να αναζητά την έγκριση των άλλων. Έχει δικαίωμα να παραπονιέται και να μην δέχεται πράγματα που δεν την εκφράζουν, να μην διαπραγματεύεται τα αυτονόητα, να μην ενστερνίζεται τα παράλογα. Να διεκδικεί αυτό που ξέρει ότι της αξίζει.

Jenny.Gr
Pexels

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι το δώρο της αισθητικής στον Άνθρωπο που θέλει να νιώθει βαθιά ικανοποίηση με τον εαυτό του. Κάθε γυναίκα αξίζει να επενδύει πάνω στον εαυτό της για να τον αλλάζει προς το καλύτερο. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια επένδυση και αξίζει κάθε ευρώ που θα διαθέσει μια γυναίκα γι'αυτό, όταν δεν την ικανοποιεί η εικόνα της. Σβήνει τα λάθη του παρελθόντος, δίνει μια νέα ευκαιρία στην φυσική ομορφιά να εκφραστεί. Συγχωρεί τις ατέλειες, τις αγκαλιάζει και τις διορθώνει αν χρειαστεί.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου), καθιέρωσα έναν θεσμό που ευελπιστώ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Το Smile Woman's Day, η ημέρα προσφοράς ημιμόνιμου μακιγιάζ στις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 12 Μαρτίου.

Jenny.Gr

Εγώ και μια ομάδα τεχνιτριών ημιμόνιμου μακιγιάζ, προσφέρουμε υπηρεσίες αφιλοκερδώς σε γυναίκες που νιώθουν ότι χρειάζονται βελτίωση της εικόνας και της ψυχολογίας τους και αδυνατούν να υποστηρίξουν μόνες τους το έξοδο. Στις 12 Μαρτίου, τεχνίτριες σε όλη την Ελλάδα θα περιμένουν τις γυναίκες για να τους προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Σίγουρα απαιτείται θάρρος για να ζητήσεις κάτι για τον εαυτό σου από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Εμείς θα είμαστε κοντά σας για να προσφέρουμε μέσα από τη δουλειά μας, τα φρύδια που έχετε ονειρευτεί.

Jenny.Gr

Αν έχετε περάσει κάποιο πρόβλημα υγείας που επηρέασε την εικόνα σας, να ξέρετε ότι είστε σε άμεση προτεραιότητα για εμάς. Μέχρι τις 12 Μαρτίου, θα περιμένουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος για να συμμετέχετε στη δράση μας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και καλό θα είναι να απευθυνθείτε εγκαίρως στην ομάδα μας.

Επισκεφθείτε την σελίδα της δράσης www.smilewomansday.gr και μάθετε τα πάντα για την εθελοντική μας προσφορά. Ας προσφέρει η μία γυναίκα στην άλλη, για να δυναμώσει η αλυσίδα της αλληλεγγύης. Κάθε γυναίκα είναι ένας κρίκος της και είναι πολύτιμος!

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.