ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αυτά είναι τα ωραιότερα αρώματα για την άνοιξη και δεν είναι floral


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2023

Αυτά είναι τα ωραιότερα αρώματα για την άνοιξη και δεν είναι floral
Splash Ideal Images
Αν δεν είσαι λάτρης των floral αρωμάτων, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Δες τη λίστα με τα ωραιότερα αρώματα της άνοιξης που δεν έχουν λουλουδένια εσανς

Όσο ο καιρός «γλυκαίνει», υπάρχει αυτή η τόσο όμορφη ατμόσφαιρα που μας κάνει να σκεφτόμαστε βόλτες στη θάλασσα και τον ήλιο. Ξέρεις όμως τι λείπει για να ολοκληρωθούν αυτές οι όμορφες στιγμές; Ένα δροσερό άρωμα που θα τις «χρωματίσει» και θα τις κρατήσει για πάντα δυνατές. Ας γιορτάσουμε λοιπόν αυτό το ελπιδοφόρο συναίσθημα της άνοιξης με ένα νέο άρωμα γεμάτο φρεσκάδα και αίσθηση καθαριότητας.

Τα αρώματα άλλωστε έχουν αποδείξει ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κάθε γυναίκας αφού εκφράζουν την προσωπικότητά της και συμπληρώνουν μοναδικά κάθε εμφάνιση. Σίγουρα είναι το must have του νεσεσέρ όλο το χρόνο αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι αναζητούμε πιο ανάλαφρες νότες που θα συντροφεύουν τις στιγμές μας.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 7 μεθυστικά αρώματα για αυτή την άνοιξη σύμφωνα με τα perfume trends που θα κυριαρχήσουν στον χώρο της ομορφιάς για να βρεις το δικό σου αγαπημένο:

1. Fine'ry Before the Rainbow Fragrance

Jenny.Gr

2. Diptyque L'Eau Papier

Jenny.Gr

3. Tom Ford Electric Cherry

Jenny.Gr

4. Sol de Janeiro Rio Radiance Perfume Mist

Jenny.Gr

5. Perfumehead Cosmic Cowboy

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.