ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Oil Elixirs: Τα νέα must του καλοκαιριού


22 Ιουνίου 2023

Oil Elixirs: Τα νέα must του καλοκαιριού
Με σύνθεση από πολύτιμα βιολογικά έλαια, το Smooth & Glow Oil Elixir και το Soleil des Vignes Oil Elixir είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για μια θρεμμένη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι!

Με την απαλότητα του φύλλου συκιάς ως αρωματική νότα κορυφής, το Smooth & Glow Oil Elixir συνδυάζει το ξύλο κέδρου ως βασική νότα, με το γάλα καρύδας και το πράσινο σύκο
ως μεσαία νότα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει θρεπτική δράση στα μαλλιά.

Με σύνθεση από πολύτιμα βιολογικά έλαια, το Smooth & Glow Oil Elixir και το Soleil des Vignes.

Jenny.Gr

Oil Elixir είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για μια θρεμμένη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι!

Jenny.Gr

Με την απαλότητα του φύλλου συκιάς ως αρωματική νότα κορυφής, το Smooth & Glow Oil Elixir συνδυάζει το ξύλο κέδρου ως βασική νότα, με το γάλα καρύδας και το πράσινο σύκο ως μεσαία νότα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει θρεπτική δράση στα μαλλιά. Εμπνευσμένο από το αντίστοιχο Fresh Fragrance, το Soleil des Vignes Oil Elixir, με χαρακτηριστικές νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, καρύδα και βανίλια, αναδεικνύει μια τονωμένη και λαμπερή επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.