ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η AILD PHARMA παρουσιάζει το JALUPRO SUPER HYRDO


1 Αυγούστου 2023

Η AILD PHARMA παρουσιάζει το JALUPRO SUPER HYRDO
Η Jalupro δημιουργήθηκε το 2004 από τον καθηγητή Franco Conti που διατέλεσε καρδιολόγος, πνευμονολόγος, παθολόγος και φαρμακοποιός

Ο Prof. Conti ήταν ένας από τους πρώτους που ερεύνησε τον ρόλο των αμινοξέων στην ανθρώπινη υγεία, στη δερματολογία αλλά και στην Αντιγήρανση. Στόχος του ήταν να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών και να αυξήσει τη μέση διάρκεια ζωής. Σήμερα η Jalupro διευθύνεται από τον γιο του κο. Eduardo Conti, ο οποίος διατηρεί την κληρονομιά και τις αξίες του, χρησιμοποιώντας την επιστήμη για την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Συνεχίζοντας την εξελικτική της πορεία στο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής, η Jalupro εντάσσει στο portfolio της το Jalupro Super Hydro, μια καινοτόμο θεραπεία Αντιγήρανσης που εστιάζει στην αποκατάσταση με αμινοξέα και δημιουργεί ένα νεανικό, αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα. Η ακεραιότητα του συνδετικού ιστού παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο της γήρανσης, καθώς αποτελείται κυρίως από κολλαγόνο που δίνει αντοχή σε εφελκυσμό (ενισχύει την σφριγηλότητα), διατηρεί την πυκνότητα, την υποστήριξη του δέρματος αλλά και τη διατήρηση της δομή του, προσφέροντας ταυτόχρονα και ανόρθωση στο πρόσωπο. Με την πάροδο του χρόνου αλλά και τον τρόπο ζωής το κολλαγόνο μειώνεται και έτσι εμφανίζονται γραμμές και ρυτίδες, το δέρμα χάνει τη δομή του και οι συνδετικοί ιστοί χαλαρώνουν με αποτέλεσμα τη γήρανση.

Jenny.Gr

ΣΥΝΘΕΣΗ: Η αντιγηραντική θεραπεία Jalupro Super Hydro αποτελεί μια μοναδική επιλογή για βαθιά βιο-αναζωογόνηση, καθώς προσφέρει ανόρθωση των συνδέσμων (Βιο-αποκατάσταση), βαθιά υποστήριξη του συνδετικού ιστού, ενώ ενυδατώνει το έντονα αφυδατωμένο δέρμα με ορατά σημάδια γήρανσης. Η σύνθεσή του αποτελείται από μια προ-γεμισμένη σύριγγα 2,5 ml, 8Οmg H.A Υβριδικά σταθεροποιημένο, 7 αμινοξέα (Γλυκίνη, Προλίνη, Λυσίνη, Λευκίνη, Βαλίνη, Αλανίνη, Αργινίνη), 3 πεπτίδια (Acetyl Decapeptide3, Oligopeptide 24, Acetyl Tetrapeptide 5) αλλά και συνδυασμό LMW + HMW 3,2%.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

Η υποδερμική έγχυση με βελόνα 27G μπορεί να γίνει στην πλευρική τροχιά της περιοχής των ματιών (orbital thickening area) αλλά και στην περιοχή ζυγωματικού και την περιοχή γνάθου.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η θεραπεία αποκατάστασης αμινοξέων παρέχει το βέλτιστο λειτουργικό σύμπλεγμα Α.Α για την παραγωγή κολλαγόνου χάρη στο λειτουργικό σύμπλεγμα αμινοξέων που ενεργοποιούν την μεταβολική δραστηριότητα των ινοβλαστών, ενεργοποιώντας την παραγωγή και τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου. Παράλληλα τα συστατικά εξωκυττάριου χώρου εξασφαλίζουν τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας και δημιουργούν «θεμέλια ουσία» κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό.

Έτσι, η βιο-αναζωογόνηση* του δέρματος έχει ως αποτέλεσμα την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, την ανόρθωση του προσώπου και τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τον εξωκυττάριο χώρο και τον βαθύτερο συνδετικό ιστό του δέρματος, προσφέροντας μακροχρόνια μείωση της διαδικασίας γήρανσης.

*Τα εξελιγμένα πρωτόκολλα βαθιάς βιο-αναζωογόνησης πραγματοποιούνται μέσω δύο θεραπειών ανά διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, δύο φορές το χρόνο, ενώ η θεραπεία συντήρησης συνίσταται μετά από έξι μήνες.


Η AILD Pharma είναι Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που αντιπροσωπεύει καινοτόμα προϊόντα ιατρικής αντιγήρανσης, φαρμακευτικά σκευάσματα, προϊόντα βιοτεχνολογίας τελευταίας γενιάς, εξειδικευμένα ιατρικά καλλυντικά και εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής. Από το 2003 κατέχει συνεχόμενη παρουσία στη φαρμακευτική αγορά έχοντας συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποιες από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως ως συνεργάτης σε Ελλάδα και Κύπρο. Αποστολή της εταιρείας είναι να διασφαλίζει στην ιατρική κοινότητα άμεση πρόσβαση σε καινοτόμα σκευάσματα και πρωτοποριακές θεραπείες, με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική τεχνογνωσία, ανοίγοντας νέους δρόμους θεραπευτικών προσεγγίσεων και επιλογών.

www.aildpharma.gr

@aildpharma
AILD Pharma

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.