ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

London Fashion Week: Τα μεγαλύτερα beauty trends που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2023

 London Fashion Week: Τα μεγαλύτερα beauty trends που ξεχωρίσαμε
@simonerocha_
London is calling you! Αξίζει να μάθεις όλα τα τελευταία beauty trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες

Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 είχε μερικές εκπληκτικές αντιφάσεις όσον αφορά τα beauty looks. Από τη μία η φυσικότητα και τα ανάλαφρα χτενίσματα και από την άλλη οι μεταλλικές έντονες σκιές και το natural makeup look.

Το καθαρό, λαμπερό δέρμα ήταν αναμφίβολα το κεντρικό θέμα για πολλούς οίκους όπως τους Burberry, David Koma και Harris Reed. Από την άλλη σχεδιαστές όπως ο Ashish, η Masha Popova και ο Bora Aksu τόλμησαν να είναι διαφορετικοί και να προσθέσουν ένα pop στοιχείο στα beauty looks των μοντέλων.

Παρακάτω, θα ανακάλυψες τις 3 τάσεις ομορφιάς που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

“Clean-girl” aesthetic

Το “Clean-girl” aesthetic είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και μας το επιβεβαίωσαν και τα catwalk της Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Το λαμπερό δέρμα ήταν ο πρωταγωνιστής και τα μοντέλα εμφανίστηκαν σχεδόν χωρίς μακιγιάζ. Ο σχεδιαστής Erdem Moralioglu δήλωσε για το μακιγιάζ: «το δέρμα είχε μια όμορφη φυσική λάμψη και αυτή η φυσικότητα ήταν το ζητούμενο».

Μetallic eyes

Η μεταλλική ορμή της καλοκαιρινής αναγέννησης της Beyoncé έφτασε στις πασαρέλες του SS24. Το ασήμι παρέμεινε το πιο πολύτιμο μέταλλο της σεζόν. Οι μεταλλικές σκιές έδωσαν μια αιθέρια διάθεση στο φουτουριστικό glam και το LFW πλημμύρισε από έντονα λαμπερά βλέμματα, έτοιμα να κατακτήσουν το catwalk.

Effortless hair

Τα μαλλιά ακολουθούν τη φυσική τους διάσταση και τα περίτεχνα χτενίσματα μένουν για λίγο στην άκρη. Τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά συμπλήρωναν τέλεια το κάθε look. O οίκος Tove έδωσε ένα αβίαστο φινίρισμα στα μαλλιά που ανέδειξαν τα πολυτελή σύνολα. Η απλότητα αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο και παραμένει η πιο γοητευτική πλευρά της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.