ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υιοθέτησε την πιο cozy τάση στην ομορφιά την πιο cozy εποχή του έτους


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Οκτωβρίου 2023

Υιοθέτησε την πιο cozy τάση στην ομορφιά την πιο cozy εποχή του έτους
IG @hungvanngo
Το cozy girl έρχεται να αντικαταστήσει το strawberry girl

Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις στην ομορφιά διαδέχονται η μια την άλλη σχεδόν με ταχύτητα φωτός. Μετά το vanilla girl που κυριάρχησε τους πρώτους μήνες του 2023, ακολούθησε το strawberry girl - το οποίο πρωταγωνίστησε καθ’ όλη τη διάρκεια τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τώρα, που οι θερμοκρασίες σταδιακά αρχίζουν να πέφτουν, έρχεται δυναμικά ένα νέο ολοκαίνουργιο trend που ταιριάζει ιδανικά με την εποχή και μας βάζει με τον πιο υπέροχο τρόπο σε ένα πιο cozy φθινοπωρινό περιβάλλον: το cozy girl aesthetic είναι εδώ και είναι το πιο updated trend αυτή τη στιγμή.
Το μότο του cozy girl είναι απλό: Όλα βασίζονται στην άνεση και στη ζεστασιά. Αν λοιπόν, η ιδέα των πλεκτών χουχουλιάρικων πουλόβερ, των pumpkin spice lattes και της ζεστής φθινοπωρινής παλέτας σου δημιουργεί το «τέλειο περιβάλλον», τότε είσαι σίγουρα κι εσύ ένα cozy girl! Και το φθινόπωρο σου δίνει την τέλεια ευκαιρία να βυθιστείς σε αυτή την τάση και να πειραματιστείς με τους τόνους και τις υφές. Οι ζακέτες, το cashmere και το κοτλέ αποτελούν πρώτης γραμμής επιλογές, όπως επίσης και οι τόνοι της καραμέλας, του μπεζ, του café au lait και της μόκας.

Cozy girl makeup

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και στη ρουτίνα ομορφιάς: Ζεστές υφές και χρωματικοί τόνοι εφαρμόζονται στο δέρμα, τα μάτια και τα χείλη, δημιουργώντας ένα απόλυτα εναρμονισμένο με την εποχή look. Όσον αφορά στις υφές, το λαμπερό δέρμα που επιδιώκαμε να δημιουργήσουμε έως σήμερα, θα αντικατασταθεί από τα εξαιρετικά απαλά κασμιρένια και κολακευτικά ματ φινιρίσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.