ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ask the Guru: Η ιατρός Στέλλα Καλιάμπου εξηγεί γιατί τα συμπληρώματα διατροφής για μαλλιά-δέρμα-νύχια αξίζουν την προσοχή μας


Άρτεμις Καράγιαννη

31 Μαΐου 2024

Ask the Guru: Η ιατρός Στέλλα Καλιάμπου εξηγεί γιατί τα συμπληρώματα διατροφής για μαλλιά-δέρμα-νύχια αξίζουν την προσοχή μας
Μια κάψουλα μπορεί να κρύβει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την ομορφιά μας

Το JennyGr καλεί στο studio ανθρώπους που είναι experts στο αντικείμενό τους και συζητά μαζί τους μυστικά, τρόπους, συμβουλές και τάσεις της εποχής. Σε αυτό το επεισόδιο του ASK THE GURU η ιατρός Στέλλα Καλιάμπου απαντά στις ερωτήσεις μας σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής που έχουν στόχο την ενίσχυση του οργανισμού μας σε στοιχεία που συνδράμουν στην υγιή εμφάνιση και όμορφη όψη των μαλλιών, των νυχιών και της επιδερμίδας μας.

Jenny.Gr

Jenny.Gr



Τι θέση πρέπει να έχουν τα συμπληρώματα διατροφής για λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια και όμορφο δέρμα στη ζωή μας; Πότε πρέπει να αναζητάμε τη δράση τους και σε τι βαθμό μπορούν να αντικαταστήσουν τη διατροφή μας; Η ιατρός και επιστημονική συνεργάτης της εταιρείας Medisei, Στέλλα Καλιάμπου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά ένα συμπλήρωμα διατροφής και να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας με στόχο να απολαύσουμε τα ευεργετικά τους οφέλη για την υγεία και την ομορφιά μας.

Jenny.Gr

Ιδιαίτερα για όσους διστάζουν να αναζητήσουν τη δράση τους, ακόμη και αν στοιχεία όπως τα εύθραυστα μαλλιά και νύχια ή ή θαμπή επιδερμίδα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, λαμβάνουν τις δικές τους απαντήσεις μέσα από την επιστημονική ταυτότητα της ιατρικής συμβουλής. Άλλωστε, σε ό,τι αφορά τη λήψη σκευασμάτων, πάντα η παρέμβαση ιατρού είναι απαραίτητη και αυτό συστήνεται και από υπεύθυνες εταιρίες όπως είναι η Medisei που μας προτείνει τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα Panthenol Extra για αυτό τον σκοπό.

Jenny.Gr


Παρακολουθήστε το video και βρείτε τον πιο εύκολο τρόπο να ενισχύσετε τη στρατηγική ομορφιάς για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας!

Photo/Video Credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.