ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Αυτή η DIY συνταγή θα σας χαρίσει τέλεια νύχια


29 Ιανουαρίου 2017

pexels-photo-287336.jpeg

Πάρτε δύο κουταλιές λάδι και βάλτε τις σε ένα μπρίκι για να τις ζεστάνετε. Προσοχή, δε θέλουμε να καεί το λάδι, πρέπει απλά να ζεσταθεί, γι αυτό μην το αφήσετε πάνω από δύο, τρία λεπτά.
Στη συνέχεια βάλτε το λάδι σε ένα μπολ και βουτήξτε μέσα τα νύχια σας. Αφήστε τα για λίγα λεπτά-4, 5- και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Εφαρμόστε και σαπούνι, για να αφαιρέσετε τυχόν ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Αν δε θέλετε σπασμένα ή ξεφλουδισμένα νύχια, ακολουθήστε αυτά τα tips

Προτείνετε να κάνετε αυτή την πανεύκολη συνταγή, μία φορά την εβδομάδα. Θα παρατηρήσετε άμεσα ότι τα νύχια σας είναι υγιή, ενυδατωμένα αλλά και δυνατά. Ξεκινήστε να το κάνετε από τώρα, πριν έρθει το καλοκαίρι που βάφουμε συχνά τα νύχια μας. 

Τεχνητά νύχια: να τα βάλουμε ή όχι;

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε τη συγκεκριμένη θεραπεία και στα νύχια των ποδιών σας. Επειδή δεν είναι εύκολο να τα βουτήξετε σε κάποιο μπολ, βάλτε το λάδι σε βαμβάκια και τυλίξτε τα δάχτυλα των ποδιών σας.
Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι ο βασικότερος λόγος που σπάνε τα νύχια μας, είναι ότι είναι αφυδατωμένα. Πολλές φορές βέβαια μπορεί να φταίει η κακή διατροφή μας ή και η συχνή τους έκθεση σε νερά και απορρυπαντικά. 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε απολέπιση στα νύχια σας, απλά προσθέστε μία κουταλιά ζάχαρη και κάντε απαλό μασάζ για ένα λεπτό σε κάθε νύχι. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε και από το κιτρινισμένο χρώμα που μπορεί να έχουν.

Ποτέ ένα μακρύ, stiletto νύχι δε θα γίνει τόσο chic όσο ένα κοντό, τετραγωνισμένο!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.