ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Αυτό το Beauté την Κυριακή θα σας χαρίσει λάμψη για όλη την εβδομάδα


TSVIGKOU

26 Φεβρουαρίου 2017

tea-food-green-ingredient-162853.jpeg

Sunday's Facial

Όταν γίνεται μία σωστή περιποίηση προσώπου, το δέρμα σας είναι φρέσκο και ενυδατωμένο για όλη την εβδομάδα. Ξεκινήστε λοιπόν από την απολέπιση, καθαρίστε τους πόρους σας, επιλέξτε την κατάλληλη μάσκα που ταιριάζει στον τύπο δέρματος και χαλαρώστε όσο την φοράτε και τέλος βάλτε τις κρέμες σας.

Δοκιμάσαμε κι εμείς να κάνουμε μάσκα χειλιών και ιδού τα αποτελέσματα

Αντιοξειδωτικά

Αφιερώστε χρόνο στο super market, παντοπωλείο, μανάβικο και επιλέξτε τα κατάλληλα αντιοξειδωτικά-συσκευασμένα είδη. Τροφές με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως ο σολομός μπορεί να έχει καταπραϋντικές αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις στο δέρμα, αν πάσχετε από παθήσεις όπως η ροδόχρους ακμή. Τα αμύγδαλα περιέχουν βιοτίνη και βιταμίνη Ε, που βοηθάει να διατηρηθεί η υγρασία στο δέρμα σας.
Κάντε λοιπόν τις αγορές σας και την Κυριακή οργανώστε τα γεύματά σας, Μπορείτε ακόμα και να συσκευάσετε τα snacks που θα έχετε μαζί σας, στη δουλειά. 

Ύπνος

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα από την Κυριακή για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε. Ο ύπνος είναι πολύτιμος και κάνει καλό και στην επιδερμίδα σας. Πείτε αντίο στους μαύρους κύκλους με τον πιο εύκολο τρόπο.

Γυμναστική σε εξωτερικό χώρο

Αν ο καιρός βοηθάει, βγείτε σε ανοιχτό χώρο, τρέξτε, κάντε yoga, οργανώστε ένα ομαδικό αγώνισμα με φίλους. Η γυμναστική βοηθάει ακόμα και στη μείωση του άγχους, αν έχετε ελεύθερο χρόνο λοιπόν είναι ένας ευχάριστος τρόπος να σπαταλήσετε την ενέργειά σας. Επιπλέον όταν ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιάς, αυξάνεται η ροή του αίματος και του οξυγόνου σε όλο το σώμα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια ακόμα πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Καθαρίστε το σώμα

Ένα απλό τσάι ή ένας αποτοξινωτικός χυμός την Κυριακή, θα επανεκκινήσει το σύστημά σας και θα είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την εβδομάδα που έρχεται. Όταν φορτώνεται το σώμα σας με αντιοξειδωτικά και αποβάλλετε τις τοξίνες καθαρίζετε όχι μόνο τα βακτήρια που προκαλούν ακμή, αλλά μειώνετε και τις πιθανότητες να αρρωστήσετε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.