ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Μάσκα μαλλιών με αβοκάντο


TSVIGKOU

18 Μαρτίου 2018

soroush-karimi-267348-unsplash.jpg
 
Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα φτιάξουμε μάσκα μαλλιών με αβοκάντο, λάδι καρύδας και μέλι. Όπως σας έχω αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, το λάδι καρύδας έχει πολλαπλές χρήσεις. Βοηθά στην ενυδάτωση και έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που βοηθούν ακόμα και στην καταπολέμηση της ακμής και των ερεθισμένων περιοχών στο δέρμα.
 
Από την άλλη το αβοκάντο είναι γνωστό για την υψηλή θρεπτική περιεκτικότητα του και το μέλι είναι πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και σε βιταμίνες, Α, Β και C. Επιπλέον έχει αντισηπτικές, τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η σύνθεση του είναι ιδανική για να δίνει λάμψη και να ενυδατώνει.
 
Γι αυτή τη μάσκα θα χρειαστείτε:
 
  1. 1 φρέσκο αβοκάντο
  2. 1/4 φλιτζ. λάδι καρύδας
  3. 2 κουταλιές σούπας μέλι

 

Λιώστε το αβοκάντο με ένα κουτάλι, προσθέστε το λάδι καρύδας και το μέλι και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε τη μάσκα για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια πριν ρίξετε νερό, εφαρμόστε σαμπουάν και κάνετε σαπουνάδα να φύγει η λιπαρότητα, ξεπλυθείτε και περάστε ακόμα ένα χέρι σαμπουάν.

Δείτε ακόμη πώς είναι οι διάσημοι όταν κάνουν μάσκα προσώπου:

[gallery-716995]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.