ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Η τέλεια DIY μάσκα για τα μαύρα στίγματα


Ελένη Τσούτση

29 Νοεμβρίου 2018

taylor-hernandez-497489-unsplash.jpg

Τα μαύρα στίγματα είναι μία πραγματική μάστιγα για αρκετές γυναίκες (ναι και για εμένα επίσης). Θυμάμαι να με καταδιώκουν απο έφηβη μέχρι και σήμερα. Κυρίως εμφανίζονται στη "ζώνη Τ" και ειδικά στη μύτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνομαι ό,τι μου χαλάνε την αισθητική του προσώπου μου και ό,τι κανένα μακιγιάζ δεν θα είναι ωραίο. Αποφίσισα λοιπόν να διερευνήσω τι DIY συνταγές κυκλοφορούν και να καταπολεμήσω τα επίμονα μαύρα στίγματα. Δοκίμασα τη παρακάτω συνταγή με υλικά που είχα στο ψυγείο μου και μπορώ να πω ό,τι με βοήθησε αρκετά καθώς ένιωθα πιο καθαρή την επιδερμίδα μου και επιτέλους τη "ζώνη Τ" να λάμπει στη κυριολεξία. Απο τότε που την ανακάλυψα προσπαθώ να την εφαρμόζω μία φορά την εβδομάδα.

Δείτε τι χρησιμοποίησα:

Ασπράδι απο 1 αυγό

1 κουταλιά της σούπας λεμόνι

Οδηγίες χρήσης:

Χτυπάτε το ασπράδι του αυγού καλά και στη συνέχεια προσθέστε το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε. Απλώστε μία πρώτη στρώση στο προσωπό σας και βάλτε απο πάνω χαρτί κουζίνας και απλώστε άλλη μία δεύτερη στρώση απο τη μάσκα που ετοιμάσατε. Τέλος, αφήνετε να στεγνώσει καλά και ξεπλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Θα νιώσετε ό,τι ξεφορτωθήκατε τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα!

Δείτε ακόμη:

10 Προϊόντα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει στη ζωή της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.