ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Συμβουλές μακιγιάζ για χλωμές επιδερμίδες


TSVIGKOU

9 Δεκεμβρίου 2012

Μάθετε πως θα φωτίσετε το πρόσωπό σας.

Η χλωμή επιδερμίδα χρειάζεται χρώμα, οι παρακάτω συμβουλές μακιγιάζ θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς χρώματα για να αναδείξετε τα υπέροχα χαρακτηριστικά σας.

Αποφύγετε τα ουδέτερα και απαλά χρώματα στις σκιές ματιών, μολύβια, ρουζ και κραγιόν, δώστε χρώμα στα χαρακτηριστικά σας για να αναδείξετε την υπέροχη επιδερμίδα σας. • Αν έχετε μπλε ή πράσινα μάτια αναδείξτε τα με σκιές ματιών σε απαλές και σκούρες αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε. • Αν έχετε καστανά ή καφέ μάτια αναδείξτε τα με σκιές ματιών σε αποχρώσεις του σοκολά, σκούρο καφέ, απαλό μοβ και γκρι. • Προτιμήστε μόνο μαύρη μάσκαρα, οποιοδήποτε άλλο χρώμα απλά δεν θα σας κολακεύει, ενώ η μαύρη θα αναδείξει τις υπέροχες βλεφαρίδες σας. • Το ρουζ στην πορσελάνινη επιδερμίδα είναι όπως το κερασάκι στην τούρτα, δεν πρέπει ποτέ να το παραλείπετε. Το ρουζ προσφέρει χρώμα στο πρόσωπο, ορίζει το περίγραμμα του και το γλυκαίνει. • Δώστε ένταση στα χείλη με τις υπέροχες αποχρώσεις του κόκκινου και του κοραλλί. Αποφύγετε τα ουδέτερα, μπεζ και ανοιχτόχρωμα κραγιόν. • Τα σπυράκια και οι κοκκινίλες φαίνονται πολύ έντονα στην χλωμή επιδερμίδα, για να τα καλύψετε απλώστε μια βάση concealer σε πράσινο χρώμα που εξουδετερώνει το κόκκινο και από πάνω το κανονικό σας concealer. • Η χλωμή επιδερμίδα δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από φυσικά ξανθά μαλλιά και επίσης, δεν είναι απαραίτητο να βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά. Τα καστανά, τα κόκκινα ακόμα και τα μαύρα μαλλιά ομορφαίνουν και γλυκαίνουν τις χλωμές επιδερμίδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.