ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για υπέροχα nude χείλη


TSVIGKOU

22 Μαρτίου 2013

Επιλέξτε το σωστό χρώμα ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Τα nude χρώματα στα χείλη είναι μια τάση που αρέσει πολύ στις γυναίκες καθώς υποστηρίζουν υπέροχα όλα τα look, είναι σέξι, κομψά και ιδανικά για πρωί και βράδυ.

Όμως, για να έχετε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα nude χείλη σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Η σωστή περιποίηση των χειλιών είναι το βασικότερο από όλα, ώστε να έχετε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα τα χείλη. Κάντε 3-4 φορές την εβδομάδα απολέπιση και καθημερινά ενυδατώστε τα με lip balm. Έτσι, οποιαδήποτε φόρμουλα κραγιόν και να επιλέξετε, ακόμα και ματ, τα χείλη θα παραμένουν λεία και ζουμερά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

2. Επιλέξτε το σωστό χρώμα ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αυτό που θέλετε να πετύχετε είναι μια υγιής όψη όχι χλωμή σαν να είσαστε άρρωστες. Οπότε, για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες επιλέξτε ανοιχτόχρωμα ροζ, ροδακινί ή και εντελώς nude. Για μελαψές επιδερμίδες επιλέξτε μπεζ-ροδακινί, μπεζ, nude-μπεζ ή και ροζ-μπεζ, αποφύγετε τα πολύ ανοιχτόχρωμα χρώματα γιατί δεν θα σας κολακεύουν.

3. Οι γυναίκες με μελαψή επιδερμίδα έχουν συνήθως και πιο σκούρα χείλη, με αποτέλεσμα όλα τα κραγιόν να φαίνονται λίγο πιο σκούρα. Σε αυτή την περίπτωση απλώστε λίγο concealer στα χείλη για να δημιουργήσετε μια ουδέτερη βάση, δουλέψτε το καλά σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και στη συνέχεια περάστε το nude κραγιόν.

4. Απλώστε προσεκτικά το κραγιόν, με το nude χρώμα είναι εύκολο να ξεφύγετε από το επιθυμητό περίγραμμα. Αν δεν είσαστε πολύ εξοικειωμένες περάστε πρώτα το περίγραμμα με ένα nude μολύβι χειλιών.

5. Για να φαίνονται τα χείλη σας πιο ζουμερά απλώστε ένα διάφανο ή nude lip gloss.

Classic Cream Lipstick σε nude απόχρωση, Dolce&Gabbana.

Rouge Coco Shine για ενυδάτωση κι απαλό χρώμα από τη Chanel.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.